Ups! 50 meter tabt beton spærrede stort kryds

Våd beton tabt igennem et stort lyskryds på Christmas Møllers Plads i København, skabte torsdag eftermiddag panik.

Foto: Hovedstadens Beredskab / Twitter

Det var en hasteopgave ud over det sædvanlige, som Københavns Beredskab torsdag eftermiddag blev sendt ud på. 

En ukendt bil havde spildt våd beton over to gange 50 meter på vejbanen midt i et af Københavns mest befærdede lyskryds. 

- Det skulle jo gå rigtigt hurtig. Derfor kontaktede Københavns Kommune os, fortæller vagthavende operationschef, Kristian Levy til TV 2 Lorry. 

Læs også Ikoniske gadebænke forsvinder i København

- Det var allerede ved at størkne, så vi måtte straks gå i gang med at sprøjte vand på. Derefter skrabede vi det op og placerede det på græsset. Nu kan man bare fjerne det med en entreprenørmaskine, når det er helt tørt. 

Opgaven var så stor, at man var nødt til at have folk fra to brandstationer. 

- Hvis ikke vi fik fjernet det hurtigt, ville det blive en meget dyr oprensning, så vi havde temmelig travlt. Men det lykkedes. Og krydset er nu ryddet, og bilerne kan køre igennem, lyder det fra Kristian Levy. 

Det er formentlig en betonkanon, der har spildt den våde beton, og Københavns Kommune skal nu finde synderen, så regningen for oprydningen kan blive sendt videre. 

- Det er ikke så tit, vi lige er ude på sådan en opgave. Vi har dog prøvet det en enkelt gang før, afslutter operationschefen. 

Opgaven var så stor, at man var nødt til at have folk med fra to brandstationer.  Foto: Hovedstadens Beredskab / Twitter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik