UNDSKYLD! Mand glemte taske og udløste storalarm

Et øjebliks glemsomhed kan nu om dage udløse et større kaos af blå blink og hylende sirener. Her fortæller en mand, der var skyld i storalarm om det.

Irritationen er altid til at tage og føle på, når vi har glemt et eller andet. Nøgler, pung - eller en taske. Og efter den enorme fokus på risikoen for terorangreb, så får det følger, hvis man glemer sin taske. Det oplevede journalisten Peter Bennike - på den hårde måde - da han efterlod sin taske på en café på Vesterbrogade i København.

Han skulle i går mødes med en kollega på Københavns Turistinformation på Vesterbrogade. Men udenfor - på en café ved siden af, glemte han sin taske. Og dér stod den så, mens han gik til møde. Der gik ikke længe, før hele området var præget af blå blink og hylende sirener - kaos var brudt ud. Evakueringen af området var i gang.

-Jeg fik et chok, da jeg kom ud fra mødet efter en times tid. Blå blink lyste hele gaden op, sirener hylede og der var politi overalt. Og dér gik det op for mig – åhh nej, det var min efterladte taske ude på stolen, som var skyld i hele miseren”. Det var forfærdeligt og jeg undskyldte også efterfølgende overfor politiet, fortæller Peter Bennike til TV 2 Lorry.

 " Man kan glemme en bryllupsdag, en mobiltelefon eller en tandlægeaftale. Men man glemmer ikke sin taske på en solskinsdag udenfor en café på en fletstol på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorrfsgade. En tirsdag eftermiddag.

Du kan møde Peter Bennike på TV 2 Lorry i aften i udsendelsen 19.30. For han vil gerne opfordre alle til at tænke sig om en ekstra gang, når man lader en pose, en kuffert, en papkasse eller noget andet stå ubevogtet.

-Gør mig en tjeneste at dele historien. Så gør vi sammen måske en lille forskel, skriver Peter Bennike i  et opslag på Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere