Udskældt introfest rykker til København

En omstridt introfest fra Odense er nu på vej til København. Ørestad-rektor klar til at politianmelde.

Foto: TV2/Lorry

Arrangørerne bag en politianmeldt introfest i Odense vil nu rykke de omstridte løjer til København. En lang række elever er således blevet inviteret til 'Introfesten 2015' på Amager. Det skriver DR Fyn.

Festen er for nye 1.g'ere, 10. klasser og efterskoleelever, og på introfestens Facebook-side præsenteres en lang række skoler, der står som samarbejdende, 'tilmeldte' skoler.

Det er dog ikke alle uddannelsessteder, der er klar over, at de er tilmeldte. Det gælder fx Ørestad Gymnasium.

- Vi vil selv bestemme, hvad vores navn skal bruges til. Vi synes, at det er misbrug af vores brand, at Ørestad Gymnasium deltager i noget, som vi ikke har givet tilsagn om, at vi deltager i, siger rektor Allan Kjær Andersen til DR Fyn.

Lige nu er der over 3.500 tilmeldte til arrangementet på Facebook. Festen afholdes 10. oktober på Astridsvej 71, 2300 København S.

Gymnasierne i Odense oplevede også at finde deres navne på gæstelisten uden at kende til arrangementet. Og her endte de almene gymnasier og HF-skoler på Fyn med at gå sammen om at politianmelde introfesten.

Det er Ørestads Gymnasium også klar til at gøre, forklarer rektoren.

- Hvis ikke de fjerner vores navn fra arrangementet, så vil vi politianmelde dem for misbrug af vores brand og for ulovlig markedsføring, siger Allan Kjær Andersen til DR Fyn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik