TV-kendis efterlyser stjålet bil med gaver til syge børn

Sisse Fisker har fået stjålet en lånebil, der var fyldt med gaver til syge børn i SMIL-fonden.

'Kære venner. Hjææææælp!'

Sådan starter et Facebook-nødråb fra tv-vært Sisse Fisker. Hun fik onsdag aften stjålet en bil med gaver til syge børn i SMILfonden - en forening, der forsøger at sprede smil hos børn i behandling på danske hospitaler.

- Jeg er dybt rystet, rasende og ked af det, og håber I vil hjælpe med at dele min opdatering, så bilen måske bliver spottet et sted, skriver Sisse Fisker i opslaget.

Bilen, som tv-værten havde fået stillet til rådighed for at køre gaver til syge børn til Aarhus, blev stjålet fra tv-værtens hus i Vanløse. En tyv listede ind i huset, stjal bilnøglerne fra køkkenbordet og stak af, mens Sisse Fisker puttede sin børn. 

Sisse Fiskers mand så dog, at tyven kørte afsted i bilen, der var fyldt med gaver til børn for tusindvis af kroner. 

Den stjålne bil er en ny Passat med registreringsnummer AX 50 351. Sisse Fisker har selv lagt dette billede på sin offentlige Facebook-side for at vise, hvordan bilen er ud.    

 
 

39-årige Sisse Fisker er selv stifter af SMILfonden, der blev startet op i 2014. Det er en frivillig forening, som er sat i verden for at holde fester for syge børn på danske hospitaler.

Udover at være fyldt med LEGO og andet legetøj var Sisse Fiskers taske og personlige papirer også i bilen, da den blev stjålet.

Sisse Fisker startede sin karriere på tv-skærmen som vært på TV2 Sporten i 2001. I 2007 skiftede den populære vært til DR, hvor hun blev en del af det første hold af værter på Aftenshowet.
 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere