Trusler og beskyttelsespenge: Støjberg på vej til Tingbjerg

Udlændinge- og integrationsministeren vil besøge Alis smadrede bageri

Foto: Ólafur Steinar Gestsson, Scanpix

Danmarks mest kendte bageri, Ali Parnians smadrede bageri i Tingbjerg i København, får klokken 14 i dag besøg af udlændinge og integrationsminister Inger Støjberg. Det oplyser hun på sin Facebook-profil.

-Ali Parnians far sagde så rigtigt i TV2-nyhederne i aftes, at det (er, red.) netop den slags kultur og forbrydelser, som han og andre kæmpede mod i hjemlandene, og at det derfor selvsagt ikke skal forekomme i Danmark, skriver hun i sit opslag.

Søndag aften fik Ali Parnians bageri igen knust to ruder, og han blev truet over telefonen, fortæller han. Foto: TV 2 Lorry

Ali Parnian har til TV 2 Lorry fortalt, at han bliver opkrævet beskyttelsespenge af lokale bander - og fordi han afviser at betale, så bliver hans lille bagerivirksomhed smadret igen og igen - senest natten til mandag.

 

Læs også Over 300.000 kroner indsamlet: Sådan donerer du til Ali

 

Sagen har vakt massiv opmærksomhed - og nu vil integationsministeren altså personligt gå ind i sagen. I den forbindelse har hun en besked til de maskerede mænd, der har smadret virksomheden i Tingbjerg.

-Hvor ville jeg dog ønske, at I havde mod og mandshjerte til at komme forbi, så jeg kunne sige det direkte til jer, men I gemmer jer jo kujonagtigt bag elefanthuer og hættetrøjer, hedder det i ministerens opslag.

Københavns Politi har sikret sig flere spor i sagen. Bageren i Tingbjerg har i den seneste tid været udsat for flere episoder af chikane og hærværk.

 

Læs også Brutalt hærværk: Her knuser maskerede bøller Alis livsdrøm

Men der er fortsat ikke anholdt nogen mistænkte gerningsmænd.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik