Trods ny eftersøgning: Stadig ingen spor efter Dorte

Politiet har søgt efter Dorte Larsen på Amager Fælled og Kalvebod Fælled. Der er stadig ikke spor efter den forsvundne kvinde fra Kastrup.

Hverken politihunde eller en helikopter gav nye resultater, da Københavns Politi i dag søgte efter den 45-årige Dorte Larsen, der nu i syv døgn har været forsvundet. Politiet ledte på de store naturområder ved Amager Fælled og Kalvebod Fælled - men uden held.

-Vi har hverken fundet hende eller spor efter hende. Vi har søgt der, hvor vi ville, og nu pågår der en almindelig efterforskning i forhold til at finde hende, siger vagtchef Thomas Torpgaard, Københavns politi, til B.T.

Politiet har i dag offentliggjort et billede af et par støvler mage til dem, Dorte Larsen menes at have haft på, da hun forsvandt. Samtidig har de frigivet flere deltaljer om hendes udseende og signalement: Hun er 164 cm høj, almindelig af kropsbygning, lys i huden og med mellemlangt, brunt hår. Hun var klædt i en sort Tommy Hilfiger-jakke med pelskant og hætte - og på fødderne brune vinterstøvler. Billedet af dem kan ses i politiets tweet herunder.

Oplysninger i sagen til Københavns politi på 114.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere