Tre indlagt efter overdosis ved technofest

En technofest på Vesterbro i København er endt uhyggeligt for tre unge gæster, som natten til søndag er blevet kørt på hospitalet. De har alle fået en overdosis, oplyser Københavns Politi.

De er kommet på hospitalet, og en læge ringede derfra og sagde, at det var alvorligt med dem, og at de indtager intensivpladserne på Hvidovre Hospital, siger vagtchef Claus Rønnegaard til Ritzau.

Der er ingen oplysninger om identiteten på de tre unge. Det er derfor ikke oplyst, om der er tale om mænd eller kvinder, men de er alle i starten af 20'erne.

En af dem havde såkaldt respirationsstop og holdt op med at trække vejret. De meldes dog alle umiddelbart uden for livsfare.

Politiet rykkede efterfølgende ud til festen, der finder sted på Enghavevej. Her gjorde de med hjælp fra personerne i spidsen for festen opmærksom på den alvorlige situation.

Det er uvist, hvilket stof de tre unge mennesker har taget. Politiet oplyser dog, at der er mistanke om et ketamin-lignende stof fra udlandet.

Ketamin har hallucinerende virkninger, og det anvendes hovedsageligt som medicin til dyr. Mistanken er, at der er tale om en version af ketamin, hvor sammensætningen er stærkere end normalt.

Politiet har holdt tilsyn ved festen siden klokken tre natten til søndag for at holde øje med, om andre gæster skulle få en overdosis.

Der har ikke været overdosis-tilfælde eller ambulancer på stedet siden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere