Tre brande på et døgn - en mister livet

På et døgn har der været tre større brande i Storkøbenhavn. En person har mistet livet i Vanløse.

Tre brande på 24 timer. En person har mistet livet, to blev indlagt på hospitalet og flere skal genhuses. Det er det triste facit, efter at Københavnsområdet mandag var stærkt plaget af ildebrande.

Værst gik det i Vanløse, hvor en person mandag aften mistede livet i en voldsom brand i en lejlighed på Stilledal. Lejligheden er fuldstændig udbrændt, og den omkomne er endnu ikke identificeret, oplyser vagtchef Henrik Stormer fra Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Årsagen til branden er tirsdag morgen stadig ukendt. Branden bredte sig ikke til de andre lejligheder, men nogle af beboerne i Stilledal skal højst sandsynligt genhuses.

Flere beboere skal formentlig også genhuses efter en brand i Puggaardsgade 15 i København. Her udbrød der mandag morgen brand i en kælderlejlighed. To personer blev indlagt på hospitalet til observation for røgskader, og Københavns Politi måtte midlertidig evakuere flere opgange tæt på branden.

I Ballerup gik det galt, da en gårdmand ville fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder i Magleparken. Resultatet blev, at syv garager brændte helt ned. Et øjenvidne berettede for TV 2 Lorry om seks meter flammer, og tre biler blev stærkt skadede. Ingen kom dog til skade ved branden.

Branden i Magleparken fik Københavns Vestegns Politi til at advare mod ukrudtsbrændere, der ifølge politiet er skyld i 'forbavsende' mange ildspåsættelser.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere