Tre biler brændt af på seks timer

Tre biler er på kort tid sat i brand i København.

00:27

1 af 2

I København har tre biler måttet lade livet mellem klokken 03 og klokken 09.30 på årets første dag.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix til TV 2 Lorry.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Den første anmeldelse af en bil i flammer modtager politiet klokken 03.08 nytårsnat. Her ser et vidne to personer løbe væk fra en brændende bil på Tagensvej.

Kun ni minutter senere er den gal på Lyshøj Allé i Valby. Politiet får en anmeldelse om en brand i et køretøj klokken 03.17.

Den seneste bilbrand fandt sted fredag formiddag. Klokken 9.24 får politiet således en anmeldelse om endnu en bil i flammer på Sjælør Boulevard. Et vidne hører et brag, kigger ud af vinduet og ser, at der er ild i en bil (se billede og video).

Selv om det er atypisk med tre bilbrande så tæt på hinanden, mener vagtchefen ved Københavns Politi ikke umiddelbart, at der er en sammenhæng mellem brandene.

- Det er tre geografisk vidt forskellige steder. Jeg kan ikke umiddelbart se nogen sammenhæng ud over, at der er tale om brand i biler, siger Henrik Brix til TV 2 Lorry.

Ildspåsættelse af biler er ikke et udbredt fænomen omkring nytåret, lyder det fra vagtchefen.

- Det er ikke noget, vi plejer at se mere af ved nytår. Vi ser det løbende hen over året, siger Henrik Brix, der generelt melder om en forholdsvis rolig nytårsaften - uden de store materielle skader på hovedstaden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik