Travle livreddere i sommerferien

Det lune vejr i sidste uge gav travlhed hos TrygFondens kystlivreddere på strandene og ved havnebadene.

Foto: TV 2 Lorry

I sidste uge kom strandvejret til Danmark til stor glæde for de mange børn og voksne, der nød den sidste uge af sommerferien.

Det fik mange danskere til at sætte kurs mod stranden, rulle badehåndklædet ud og hoppe en tur i bølgerne. Det har givet masser af liv og god aktivitet på strandene, fortæller Anders Myrhøj, chef for drift og sekretariat, TrygFonden Kystlivredning:

- Det har givet arbejde til vores livreddere, der har gennemført mange forebyggende og oplysende indsatser. Tre gange var livredderne dog også ude og hente badegæster ind, der var kommet i livsfare efter at have overvurderet deres egne evner, siger Anders Myrhøj og fortsætter:

- Selv meget erfarne svømmere, der ofte foretrækker at svømme alene, kan blive overraskede over afstandene på åbent hav, og vi vil derfor opfordre alle til at svømme langs kysten og til aldrig at gå i vandet alene. Hvis man svømmer to eller flere sammen, kan man holde øje med hinanden og reagere, hvis nogen kommer i vanskeligheder, siger Anders Myrhøj.

På lørdag er det sidste chance i år for at tage en svømmetur på en strand med livreddere fra TrygFonden Kystlivredning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik