Trafikuheld: Knudepunkt i København spærret - bil røg om på taget

Et færdselsuhed i Valby på Vigerslevvej spærrede for trafikken i begge retninger. En bil var kørt ind i to parkerede biler og røg en tur om på taget.

Det oplyser Hovedstadens Beredskab på twitter.

- Der er tale om et solouheld. En bil kommer fra Vigerslevvej og kører ind to parkerede, hvorefter den ryger om på taget. I bilen sidder to personer, som er ude er ude af køretøjet, da vi ankommer, siger Frederik Ryber, operationschef i Hovedstadens Beredskab til TV 2 Lorry.

Operationschefen fortæller, at beredskabet assisterede politi og ambulancer på ulykkesstedet. I løbet af en halv time var der ryddet op og åbnet for trafik igen.

Til TV 2 Lorry oplyser Københavns Politi, at de modtog anmeldelsen klokken 17.46 om et uheld ved Vigerslevvej 84.

- I forbindelse med anmeldelsen får vi at vide, at en bil ligger på taget. Klokken 18.03 sender vores folk på stedet en melding ud om, at trafikken på Vigerslevvej er spærret i begge retninger, siger vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi.

Da TV 2 Lorry er i kontakt med Københavns Politi klokken 19.05 kan de endnu ikke oplyse, hvordan ulykken er sket. De bekræfter dog, at mindst en person er kørt på hospitalet, dog uden alvorlige skader.

Operationschefen i Hovedstadens Beredskab fortæller, at de to personer i bilen begge var ved bevidsthed, da de blev kørt på hospitalet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere