Tog i Bilka efter næsespray: Vendte hjem som mangemillionær

Nyslået millionær kan takke sin kones forkølelse for, at de har scoret den helt store gevinst.

En mand i 30’erne fra Amager i København måtte trodse den bidende kulde, da hans forkølede hustru sidste weekend sendte ham en tur i Bilka i Field’s efter næsedråber.

- Det var virkelig ikke noget, jeg havde lyst til, da det jo var så sindssygt koldt. Så da jeg var derovre, tænkte jeg, at jeg lige måtte have en Lotto med som trøst, fortæller manden til Danske Spil.

Da manden søndag morgen vågnede med tømmermænd, havde han via sin Lotto-app fået en besked om, at han havde vundet mere end 2000 kroner på Lottos Joker.  

- Jeg tænkte, det var da dejligt. 2000 kroner kan man jo altid bruge, fortæller manden. 

Han loggede så ind for at se hvilken præmiesum, der fulgte med de syv rigtige Joker-tal - og det viste sig, at han havde vundet svimlende 4.496.017 kroner.

- Det var jo helt vildt. Det var frygtelig mange tal, man skulle forholde sig til. Og jeg blev bare mere og mere rundtosset, forklarer den glade vinder, der gerne vil være anonym.

Manden kunne overbringe den gode nyhed til sin kone, der kort efter kom hjem fra at have været ude at handle.

Endnu ikke sunket ind

Konen var overbevist om, at han lavede sjov med hende – og selv da hun loggede på og så, at det altså var rigtigt nok, så er det endnu ikke sunket helt ind hos parret.

- Vi går og griner lidt og tænker, at det bare er en drøm. Jeg må også indrømme, at jeg sidder her på arbejdet og er ret ineffektiv i dag. Jeg lover at tage revanche i løbet af ugen, siger manden, der altså kan takke sin kones snotnæse for, at de nu er blevet millionærer.

Parret fejrede gevinsten med en flaske champagne, men da konen skal føde deres andet barn om kort tid, tager de tingene stille og roligt.

- Det er jo virkelig dejligt, at vi ikke skal tænke på, alt det der skal købes ind i forbindelse med, at vi skal have en baby lige om lidt. De penge kunne nok ikke have faldet på et bedre tidspunkt, siger manden.

Udover babyudstyr vil parret bruge nogle af pengene på at betale gæld ud, og på et tidspunkt bliver de nok også nødt til at finde en større lejlighed efter familieudvidelsen. Og så glæder de sig til, at babyen bliver stor nok til, at de kan rejse.