Tivoli udsætter åbning af ny forlystelse

Leverandøren af Fatamorgana er forsinket - sikkerheden i ny kæmpeforlystelse er ikke helt på plads endnu

Sikkerhed frem for alt.

Sådan lyder det fra Tivoli, som i dag meddeler, at havens nye, stor anlagte forlystelse, Fatamorgana, ikke kommer til at åbne som  forventet torsdag i dene uge,

-Det er et sikkerhedsmæssigt spørgsmål, at vi ikke åbner. Leverandøren har ganske enkelt ikke overdragtet forlystelsen til os endnu, og når det ikke er sket, så må vi udsætte åbningen, siger Tivolis pressechef, Torben Plank til TV 2 Lorry.

Det er ikke første gang, Tivoli oplever, at åbningen af en forlystelse udsættes. Det skete for eksempel også med Himmelskibet. Og det er heller ikke første gang, Tivoli må melde om forsinkelse af fatamorgana. Læs om det her.

-Vi kommer til at åbne, men jeg kan ikke komme med en endelig dato endnu, siger Torben Plank og understreger, at alle arbejder på, at det kommer til at gå så hurtigt som muligt.

Fatamorgana havde planlagt officiel åbning torsdag den 28. april. Men allerede i morgen onsdag skulle der have været afviklet en række kørsler med publikum.  På TV 2 Lorry har vi på vores Facebook-side haft en konkurrence, hvor vinderne kunne blive de første til at prøve Fatamorgana. Det sker så ikke, og  vores vindere får besked om fotrsinkelsen direkte.

Og ifølge Torben Plank, så er der selvfølgelig pladser til dem, når Fatamorgana meldes klar til drift.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Rødt-flag-Amager-Strand_ny

playEr du vinterbader? Hold øje med røde flag og lamper ved strande

Dialektkort

Efterlysning: Hjælp TV 2 Lorry med at redde dialekterne

coronavirus covid grafik ny mutation

Se, hvor du står i vaccinekøen

Daniels Driveby - Wissam marengs

playBagedyst-dronning Wissam: Ishøj har det hele

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere