Tivoli efter heftig koncert-kritik: Der var sat ekstra højtalere op

Tivoli afviser kritikken fra de mange gæster, som raser over dårlig lyd og for at lukke for mange mennesker ind til Nik & Jay-koncert.

Fredag aften i Tivoli plejer at være en hyggelig stund for Havens besøgende, men under gårsdagens sene Nik & Jay-koncert var der anderledes sure og utilfredse kunder i butikken.

Publikum brokker sig i stor stil over den dårlige lyd under koncerten, og på Tivolis Facebook-væg er der koncertgængere, der skriver, at flere højtalere slet ikke virkede. Derfor kunne man knapt nok høre musikken, hvis man kom ud i siden eller langt væk fra scenen.

Blandt andre skriver Nicoline Juhl:

”Skuffende oplevelse. Vi stod bag storskærmen og kunne intet høre. Kun omkvæd gjorde sangene kendte. Hverken tale, sang eller musik nåede bag plænen. Efter 15 minutter gjorde vi en medarbejder opmærksom på problemet og fik svaret: ”ja, de har glemt at slå højtalerne til, de prøver at finde ham, der står for det”.

 
 

Samtidig har flere af Tivolis betalende gæster også kommenteret den massive menneskemængde, som mange mener udgjorde en fare for sikkerheden.

Tivoli: Vi har fulgt alle regler

Dagen derpå afviser Tivoli kritikken. Til TV 2 Lorry fortæller Tivolis pressechef Torben Plank, at man har fulgt alle regler

- Vi er klar over, at der er nogle, der er utilfredse, men vi overholder jo de regler, som vi er underlagt. For et par år siden havde vi godt nok nogle dispensationer til at spille højere, men dem har vi ikke mere, siger Torben Plank.

- Der var ikke højttalere som ikke var tændt. Det er helt forkert. Der var faktisk sat nogle ekstra højttalere op nede ved muren foran springvandet, så man fik hip hop-baslyden tydeligere, siger Tivolis pressechef Torben Plank til TV 2 Lorry.

Folk fik penge retur

Han forklarer, at der i alt blev lukket 32.000 mennesker ind i Tivoli fredag aften, hvor det lovlige antal er 33.000 besøgende. Men på grund af den store interesse for Nik & Jay kunne ikke alle besøgende komme ned omkring Plænen.

Af den grund valgte Tivoli sent i aftes at refundere entrébilletten på 160 kroner til de personer, som kom ind i Haven, men som altså ikke kunne komme videre ned mod koncertområdet.

- Der blev refunderet penge til nogle af gæsterne, men det skyldes ikke lyden, men fordi at nogen kom for sent ned til koncerten. Vi var i går meget tæt på vores maksimum. Og der opstod altså nogle flaskehalse mellem dem, der gerne ville forlade Haven, og dem der skulle ind til koncert, forklarer Torben Plank.

Ødelagte blomsterbede

Det er dog ikke kun fredagens Tivoligæster, der er utilfredse. Lørdag morgen måtte Tivolis gartnere stå tidligt op for at give flere af Havens blomsterbede en kærlig hånd, efter at de mange besøgende havde trampet rundt.

- Vi fik desværre ødelagt nogle af vores blomsterbede i går. Til sådanne nogle koncerter er der altid nogen, der ikke udviser hvad vi kan kalde den rette Tivoli-ånd. Men vores gartnere har været i gang her til morgen, så de skal nok være flotte til resten af weekenden, lyder det fra Torben Plank.

Tivolis gartnere var lørdag morgen i gang med at udbedre skaderne fra fredagens koncert.
Tivolis gartnere var lørdag morgen i gang med at udbedre skaderne fra fredagens koncert.
Foto: Morten Jørgensen/Tivoli

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

Tricktyveri tricktyve stjæle

"En blanding af dygtighed og held" - Betjent spottede mistænkt under sin løbetur

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere