Tid til revanche: Astralis møder verdenstoppen i Royal Arena

De danske verdens-ettere fra Astralis skal til november dyste mod verdenstoppen på hjemmebane i Royal Arena.

Foran 12.000 fans i en fyldt Royal Arena blev det i 2017 det til et finalenederlag mod de brasilianske verdensstjerner fra SK Gaming, men nu har danske Astralis chancen for revanche mod Gabriel “FalleN” Toledo og hans holdkammerater.

quote Det kan slet ikke beskrives, hvor frustrerende det var, ikke at være med sidste år

Nicolai “dev1ce” Reedtz, Astralis

Det sker den 3. november, når dette års udgave af BLAST Pro Series afvikles i København, og det kan nu bekræftes, at Astralis, der ligger nummer et på verdensranglisten, igen i år skal kæmpe mod den absolutte verdenstop.

Således er 5 af 6 hold nu offentliggjort, og det er hele perlerækken af verdensstjerner i Counter-Strike, der gæster København.

De danske verdens-ettere Astralis skal møde de regerende Major-vindere fra amerikanske Cloud9, de svenske legender fra Ninjas in Pyjamas, det internationale stjernehold FaZe Clan, der med danske Finn “karrigan” Andersen gennem året har været Astralis’ største konkurrenter, og altså holdet med “FalleN” i spidsen, som nu kæmper under det brasilianske MIBR (Made in Brazil) flag. Det sidste hold annonceres efter den kommende Major i London.

Det er et styrket Astralis-hold, der stiller op i Royal Arena. Nicolai “dev1ce” Reedtz måtte sidste år se turneringen fra sygesengen, og Emil “Magisk” Reif stødte først til Astralis-holdet i januar under stor mediebevågenhed.

Astralis-drengene med computernavnene dupreeh, dev1ce, Xyp9x, gla1ve og Magisk vandt i aftes ESL Pro League-finalen i Dallas i USA.
Astralis-drengene med computernavnene dupreeh, dev1ce, Xyp9x, gla1ve og Magisk vandt i aftes ESL Pro League-finalen i Dallas i USA.
Foto: RFRSH Entertainment

"Glæder mig helt sygt"

Og de danske Astralis-stjerner glæder sig til at kæmpe mod den øvrige verdenselite.

- Jeg glæder mig helt sygt til at spille i Royal Arena. Det kan slet ikke beskrives, hvor frustrerende det var, ikke at være med sidste år og især at se finalen, hvor vi tabte efter at have ført stort. Det gjorde ondt, siger Nicolai “dev1ce” Reedtz.

Peter “dupreeh” Rasmussen var en af de helt store oplevelser til verdenspremieren på BLAST Pro Series, og han lægger heller ikke fingre imellem, når han skal beskrive oplevelsen:

- Sammen med Major-sejren i Atlanta, var det uden sammenligning det største jeg nogensinde har oplevet som spiller. Jeg havde selv en rimelig god turnering og var involveret i et par situationer, der fik salen til at gå fuldstændigt amok. Den følelse, når du står midt i det hele og 12.000 fans bare får det hele til at eksplodere. Forestil dig, vi vinder turneringen i november. Så ryger taget af Royal Arena!

Hele showet, de afgørende gruppespilskampe og den store finale foregår 3. november i Royal Arena, hvor landets største digitale set-up igen danner baggrund for den ikoniske A-formede scene, hvor alle 6 hold spiller samtidig.

Der er solgt og reserveret små 9.000 billetter ud af de 12.000 der kan være på finaledagen og resten er nu i salg.

Man kan købe billet til det store e-sports-event her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere