Teenagere trampede mand i hovedet: Åd burgere lige bagefter

Seks teenagere er blevet anholdt og fængslet for et voldeligt røveri mod en 24-årig mand.

Efter flere ugers efterforskning slog Københavns Politi tirsdag formiddag til mod flere adresser på Københavns Vestegn og anholdte en gruppe unge mænd i alderen 17-18 år.

Mændene mistænkes for et særdeles voldeligt røveri mod en 24-årig mand fra København, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Overfaldet fandt sted på Amager Torv den 23. september 2017 klokken 00:56, hvor offeret var i færd med at hæve penge ved en hæveautomat.

Ubytte omsat til burgere

De seks gerningsmænd frarøvede offeret de penge, han netop havde hævet og overfaldt ham med slag og spark, ligesom flere af gerningsmændene hoppede op og trampede offeret i ansigtet, skriver politiet.

I første omgang slap gerningsmændene væk og udbyttet blev kort efter omsat til burgere. 

Videoovervågningen på stedet, som har indfanget selve overfaldet og den efterfølgende flugt er så knivskarp, at lokalkendte kolleger fra Københavns Vestegns Politi har kunnet hjælpe med at identificere dem.

Varetægtsfængslet 13 dage

De seks anholdte er sigtet for røveri og vold af særlig rå, brutal og farlig karakter. Begge sigtelser har en strafferamme på op til 6 års fængsel. (Straffelovens paragraf 288, stk. 1 og 245, stk. 1)

Onsdag blev de seks mistænkte fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, hvor der blev afsagt kendelse om varetægtsfængsling i 13 dage.

Videoovervågningen spiller ofte en stor rolle i opklaringen af overfald og røverier begået på åben gade, men at selve overfaldet bliver filmet i en så god kvalitet at man kan genkende gerningsmændene og adskille hver enkelt slag og spark fra hinanden hører til sjældenhederne, skriver Københavns Politi.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Masseslagsmål

Fem personer anholdt efter masseslagsmål med knivstikkeri

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere