Tæt på umuligt at få bolig i København: Mads forsøger med rap

At finde bolig i København er tæt på umuligt. Det har fået Mads Ladekarl til at tage alternative metoder i brug. Nu er hans video delt vidt og bredt.

Hver måned får København 1000 nye tilflyttere. Samtidig skal hver tredje almene bolig stilles til rådighed for Københavns Kommune. Begge faktorer gør det noget nær umuligt at finde en bolig i hovedstaden. 

quote Den blev delt i går formiddag, og en time senere var der allerede en masse likes og delinger. 

Mads Gordon Ladekarl, boligsøgende

Derfor må man tænke kreativt, når man skal skifte adresse til et sted i København. Og det er lige præcis hvad Mads Gordon Ladekarl har gjort. Han ville egentlig bare lave et almindeligt Facebook-opslag, men besluttede sig for i stedet at skille sig ud med en rap. 

- Den blev delt søndag formiddag, og en time senere var der allerede en masse likes og delinger. Derfra tog det overhånd, men på en positiv måde. Der er flere, som jeg overhovedet ikke har en relation til, som har delt den. Jeg havde regnet med det bare ville forblive internt. 

Herunder kan du se Mads' alternative forsøg på at finde en københavner-bolig. 

På godt et døgn er videoen set af 65.000 personer. 461 har i skrivende stund valgt at dele Mads Gordon Ladekarls bøn om et nyt sted at bo. Og det har allerede kastet noget konkret af sig. 

quote Jeg blev ret hurtigt kontaktet af nogle, som synes min video var grineren.

Mads Gordon Ladekarl, boligsøgende

- Jeg blev ret hurtigt kontaktet af nogle, som synes min video var grineren. Og så er der flere, der har skrevet, om jeg vil komme forbi og kigge. Det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg har en aftale om en fremvisning på lørdag, fortæller han til TV 2 Lorry. 

Mads Gordon Ladekarl er ikke den eneste, der tager alternative metoder i brug for at finde bolig. Her kan du se flere, der søger sig til den perfekte lejlighed: 

 

Gode råd til den boligsøgende

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

nabohjælp

Historisk lavt antal indbrud og tyverier: Sådan ser det ud i din kommune

20180802-143300-2-1920x1333we

Genåbning giver affald: "Vi har brug for jeres hjælp"

Artikelfoto01

playIdrætsklub starter 'rollator-træning' og skaber livsglæde: "Det kan redde en hel dag"

3

playHelga og Lars sælger Valby-villa for at bygge drømmehus på 43 kvadratmeter

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere