Syg Lisbet Dahl hyldes på Facebook

Syg Lisbet Dahl må aflyse fejring af 50-års jubilæum. 'Hun er folkets pige', lyder det fra teaterdirektør.

Lisbet Dahl skulle søndag have fejret sit 50-års jubilæum som skuespiller på Østre Gasværk Teater, men fejringen er nu udskudt, fordi den folkekære skuespiller er blevet syg.

Sygdommen hindrer dog ikke, at den 69-årige skuespiller bliver fejret på Østre Gasværks Facebook-side. Her har små 4500 'liket' et hyldestopslag i forbindelse med jubilæet.

- Det er helt vildt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi har før haft opslag om andre kendisser, fx Benny Andersson fra ABBA, men de får baghjul af Lisbet Dahl. Hun er fan'me stor, siger PR-medarbejder Niels Gerner fra Østre Gasværk Teater til TV 2 Lorry.

Det er primært kvinder, der har 'liket' og kommenteret på hyldest-opslaget, og det kommer ikke bag på Østre Gasværks teaterdirektør, Pia Jette Hansen.

- Hun har en stor fanskare blandt kvinder, fordi kvinder kan se sig selv i hende. Lisbet er ikke en uopnåelig diva, hun er folkets pige. Mod, det mangler hun ikke, og vi kvinder håber nok også, at vi kan være lige så modige, som hun er, siger Pia Jette Hansen til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Der er heller ikke så mange kvindelige komikere, og det ser vi op til. Når kvinder er komikere, så er de noget særligt. Hun er enestående.

Teaterdirektøren fortæller, at Lisbet Dahl er blevet ramt af influenza.

- Hun har tabt stemmen og har høj feber. Hun har været ved lægen, og han har sagt, at hun ikke må optræde.

Lisbet Dahl spiller i øjeblikket sammen med Ulf Pilgaard i det anmelderroste stykke 'Vores Sensommer' på Østre Gasværk Teater. Planen var, at hun efter dagens forestilling skulle have været fejret med blomster, taler fra scenen og en efterfølgende reception.

Teatret har nu rykket fejringen af Lisbet Dahl til på næste søndag.

- Nu må vi lige finde ud af, hvad vi skal stille op med alt det her mad, lyder det fra teaterdirektøren.

Lisbet Dahl skal efter planen optræde igen på tirsdag.

- Jeg håber, hun bliver klar. Hun er jo et kraftværk af energi, så jeg tror faktisk også, hun bliver klar igen, men man kan jo aldrig vide, siger Pia Jette Hansen til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere