Syg Annisette måtte opgive at gennemføre koncert

Den 68-årige sangerinde måtte lørdag forlade scenen i Christians Kirken i København efter kun tre sange.

Foto: Jonas Skovbjerg Fogh - Scanpix

Det var et skuffet publikum, der lørdag måtte se Annisette, forsanger i det legendariske band The Savage Rose, opgive at gennemfører den i gangværende koncert i Christians Kirken i København. 

Annisette var i løbet af dagen blevet ramt af sygdom, der langsomt satte sig på stemmen, og umuliggjorde en koncert.

- Jeg håbede til det sidste, at det ville gå væk, når først jeg stod på scenen i musikken og sammen med puplikum. Men jeg kunne desværre ikke komme udenom, at det var forværret og at stemmen simpelthen lukkede ned, skriver Annisette på sin Facebookside. 

Læs også 'Er I også alene juleaften?': Enlig fars opslag deles igen og igen

- Jeg er så ked af at være nødt til at afbryde en aften som denne, hvor jeg, Frank og Las, havde glædet os til at præsentere et program, som kunne blive en musikalsk oplevelses rejse sammen med publikum og os.

Jeg ønsker blot at at de mange fremmødte vil have mig undskyldt.

Annisette

- Men jeg kunne desværre ikke, og ønsker blot at at de mange fremmødte vil have mig undskyldt. Jeg takker alle der var tilstede og Christians kirken, der tog så godt imod os, og på stedet fik sat en dato for en ny koncert på benene.

Både Annisette , hendes band og Christians Kirken har handlet hurtigt, så den nye dato for konverten bliver den  8. april 2017. 

Læs også Ejer bag en af Danmarks ældste caféer fængslet for vold

- Jeg håber selvfølgelig at se alle de mange mennesker igen, og da det bliver i det begyndende forår, er der sikkert en masse fornyede kræfter.”

Det er endnu uvidst om Annisette kan gennemføre en koncert i Aarhus i morgen, derfor skal folk holde sig orienteret via Facebook. 

I 2011 havde vores vært Rie Helmer Nielsen besøg af Annisette Koppel i programmet Der Var Engang.  Se det her. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?