Stort skulderklap: Konferencecenter nomineret til en "Oscar"

Nomineringen fremhæver København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse.

Billede fra Copenhagen Comic Con i Bella Centret i 2016. Foto: Jens Nørgaard - Scanpix

Kongresser, konferencer og fagmesser.

Det danske mødemarked omsætter årligt for et to-cifret milliradbeløb, og det er derfor et særdeles værdi skulderklap, som Bella Center Copenhagen netop har modtaget.

Indstillingen er med til at cementere vores position også uden for Danmark og fremhæver samtidig København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse.

Allan L. Agerholm, adm. direktør for BC Hospitality Group

Konferencecentret er blevet indstillet til og stemt i finalen i kategorien 'Best Overseas Conference Center' (bedste oversøiske konferencecenter, red.) i den britiske mødeindustris svar på en 'Oscar' - M & IT Industry Awards, forlyder det i en pressemeddelelse.

Nomineringen vækker stor stolthed hos Allan L. Agerholm, der administrerende direktør for BC Hospitality Group, der blandt andet ejer Bella Center Copenhagen.

- Vi har igennem de sidste fire år investeret massivt i gæstens oplevelse og service niveauet i Bella Center og resten af BC Hospitality Group, og det er derfor et stort skulderklap til hele teamet at blive indstillet til prisen, siger han.

Læs også Bella Sky solgt i milliardhandel

Fremhæver København

M & IT Industry Awards er den ældste etablerede af sin slags i Storbritannien. Den anerkender og belønner 'excellence' i branchen i ind- og udland og resultaterne afgøres af afgivne stemmer fra læserne af Meetings & Incentive Travel Magazine og online mediet meetpie.com.

Bella Center Copenhagen. Foto: BC Hospitality Group/pressefoto

- Indstillingen er med til at cementere vores position også uden for Danmark og fremhæver samtidig København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse, siger Allan L. Agerholm.

De endelige prisvindere vil blive offentliggjort under det årlige M & IT Industry Award Show, der finder sted fredag den 2. marts i London.

Billede af et mødelokale i Bella Centret. Foto: BC Hospitality Group/pressefoto

Læs også Bella Center boykotter uhøflige taxaselskaber

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik