Stort operatalent giver gratis koncert ved Torvehallerne

Levy Sekgapane, der er et af verdens store operatalenter, synger fredag eftermiddag i København.

Foto: YouTube

- Her vil jeg gerne synge!

Nogenlunde sådan lød det forleden, da et af verdens største operatalenter og årets vinder af den såkaldte Plácido Domingo-pris, Operalia, gik en tur i København med direktøren for Copenhagen Opera Festival, Peter Lodahl.

Først skulle Levy Sekgapane lige have fornyet sit visum, hvilket krævede at der skulle sendes en kurer til Dresden i Tyskland, hvor han bor – men i eftermiddag klokken 16 kan københavnerne opleve verdensstjernen ganske gratis på Wilhelmscenen ved Torvehallerne i Indre By.

Her giver han en pop up-koncert på lidt under en time.

Læs også Sommerferie: Det kan du lave fredag

Operaens svar på Bruce Springsteen

- Det er helt vildt. Det svarer til hvis en af de tre tenorer var kommet forbi for 25 år siden – eller til dengang i 1988, hvor Bruce Springsteen satte sig på Strøget og spillede guitar, siger Peter Lodahl, da TV 2 Lorry fanger ham på mobilen.

Først i aftes lykkedes det at finde en pianist. Men nu er alt på plads, og Peter Lodahl glæder sig til at give københavnerne en god musikoplevelse.

Copenhagen Opera Festival oplyser, at der kun er 200 siddepladser ved scenen. Det er derfor en god idé at komme i god tid før klokken 16.

Læs også 'His Bobness' klar til Operaen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?