Store trafikomlægninger på grund af lokalopgør

I morgen bliver der spillet fodbold-derby mellem Brøndby IF og FC København med kick-off klokken 18. Der vil blive indsat særtog, der er planlagt særlige fanruter, og der vil være store trafikale omlægninger.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at man ser frem til at assistere naboer, trafikanter og alle fodboldfans før, under og efter kampen, der bliver spillet på Brøndby Stadion. Her lidt info om trafikken i morgen.

DSB indsætter særtog der kører fra Dybbølsbro Station uden stop til Brøndbyøster Station før kamp og retur efter kampen:

Planlagt afgang Dybbølsbro Station før kamp: kl. 15.48.

Planlagt afgang Brøndbyøster Station efter kamp: kl. 20.38.

Det vil være muligt for FCK-fans at gå i samlet flok fra Brøndbyøster Station til nordsiden af Brøndby Stadion via Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé og Brøndbyvester Boulevard. Det vil være ad den samme rute, FCK-fans kan gå tilbage til Brøndbyøster Station efter kampen. I forbindelse med at FCK-fans går på ruten mellem kl. 16 og 16.45 og igen mellem kl. 19.50 og 20.45, vil de pågældende veje være kortvarigt lukket for øvrig trafik. På hele ruten vil der være dialog-politi i gule veste. Der er derudover flere forskellige arrangementer for Brøndby-fans inden kampen. Også her vil der være dialog-betjente i gult. Størsteparten af Brøndbys fans vil ankomme til Brøndby Stadion i den sydlige ende.

Mellem kl. 15 og 18 og igen i en periode efter kampen vil der være svært fremkommeligt og kortvarigt spærret omkring Brøndby Stadion. Kl. 16 åbnes portene for publikum på Brøndby Stadion, kl. 18 fløjtes kampen i gang og ca. kl. 19.45 slutter kampen, og publikum bevæger sig væk fra området.

Brøndbyvester Boulevard fra stadion og ned til motorvejen vil være spærret for parkering fra tidligt søndag. Til gengæld er der et større antal parkeringspladser i området omkring Sognevej nord for Brøndby Stadion. I området vest for Brøndby Stadion vil det være nemmest at finde parkeringsplads. Disse p-pladser ligger ikke i umiddelbar nærhed af de angivne fan-ruter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere