Stor tech-konference tiltrækker nørder fra mange lande

Robotter, virtual reality og kunstig intelligens. Det er supernørdet, når to tech-konferencer i fællesskab præsenterer og diskuterer fremtidens teknologi.

De to tech-konferencer CopenX og NextM danner onsdag og torsdag ramme for, at 1600 deltagere fra hele 26 forskellige lande kan afprøve, høre om og diskutere fremtidens teknoligi.

Det foregår på TAP1 i København, og det er blandt andet teknologi, der får en til at føle, man er et helt andet sted, end man egentlig befinder sig samt andre helt nye måder at integrere teknologi i sin hverdag og professionel kommunikation, der er på programmet. 

Det er første gang, de to konferencer bliver afholdt sammen, og det har givet flere deltagere, fordi konferencerne nyder godt af hinandens deltagere, og det vækker glæde hos CopenX:

- Det er vi ekstremt stolte af, og vi håber vi i fremtiden kan tiltrække endnu flere mennesker fra endnu flere lande, siger bagmanden bag CopenX-konferencen Therkel Sand Therkelsen.

Udover at prøve de nye teknologier og høre, hvad der er på vej i fremtiden, diskuterer deltagerne også, de dilemmaer og etiske problemstillinger, den nye teknologi fører med sig: 

- Der er nogle udfordringer i, at vi ikke ved, hvordan vores hjerner reagerer, når vi opholder os i i en virtuel verden i længere tid. Og hvad sker der, når børn måske synes, der er mere interessant at være i en vituel verden end i den virkelige verden, siger Therkel Sand Therkelsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere