Stor Seebach-koncert aflyst på grund af uvejret

Først lød meldingen, at Rasmus Seebach koncert i Valby Parken ville blive afviklet på trods af meget dårligt vejr. Men kort før koncerten skulle starte blev den alligevel aflyst.

Klokken 13 åbnede dørene til Rasmus Seebachs familiekoncert, der efter planen skulle afholdes lørdag i Valby Parken i København - men kort før at Hjalmer skulle gå på scenen som planlagt klokken 14 som opvarmning til Rasmus Seebach - oplyser koncertarrangøren Copenhagen Music, at koncerten er blevet aflyst.

I første omgang lød tonerne ellers, at man trods uvejret ville afholde koncerten.

På Rasmus Seebachs Facebook-side skrev Copenhagen Music tidligere på eftermiddagen, at et sikkerhedsteam sammen med DMI havde vurderet de seneste vejrprognoser, og at man derfor valgte at holde fast i at afvikle koncerten, som foregår udendørs.

Men den beslutning er altså for kort tid siden blevet omstødt:

"Kære Publikummer, Det er med stor beklagelse, at der desværre er sket så store ændringer i vejr situationen, at vi efter drøftelse med vores sikkerhedsteam, ser os nødsaget til at aflyse familie koncerten i dag. Publikums sikkerhed er det absolut vigtigste. Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning og kommunikerer noget ud til jer alle sammen så snart vi kan. Vi beklager rigtig meget," skriver Copenhagen Music på Rasmus Seebachs Facebookside.

Sure kommentarer på Facebook

Den tidligere besked om at koncerten ikke var aflyst affødte ellers mange sure kommentarer. Flere var selvsagt utilfredse med, at man ville afvikle koncerten, og mange billetejere forsøgte derfor at komme af med deres billetter til dagens koncert i allersidste øjeblik.

- Det handler om penge for arrangørerne. Hvis de aflyste før den første koncert startede skal de betale koncertbilletterne tilbage. Det er dybt uansvarligt ikke at aflyse!! Vi bliver også hjemme, skriver Carolina Moestrup for eksempel i tråden.

- Det er så dårlig stil at gennemføre. De har rådført sig med DMI, men mon det er selv samme DMI som råder til at holder sig indendøre, ved den omgang lyn og torden som er på vej til Hovedstadsområdet, skriver en Line Lund Blixt.

Andre er kede af, at de ikke kommer koncert – heriblandt Inge-Lise Andreasen:

- Ja det bliver en dyr omgang, vi tør ikke tage afsted med 2 børn. Så det bliver lige en tusse oveni, vi tager i biffen i stedet, skriver hun.

Efter planen skulle Hjalmer starte koncerten klokken 14, efterfulgt af Burhan G klokken 15.45, inden hovednavnet Rasmus Seebach skulle på scenen klokken 18. Men det bliver der altså ikke noget af alligevel.

Herunder kan du se tråden på Rasmus Seebachs Facebookside.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Vejr

Solskinsvejr blå himmel

Her kan man få op til 20 grader i weekenden

5d78c90c-ae73-48cd-ab4f-5a2d29e2d062.jpg

Fredag byder på byger - men også plads til sol

20190319-112740-l-1920x1340we.jpg

Birkepollen er eksploderet - få forklaringen her

Solskinsvejr blå himmel

Fantastisk forårsvejr - her kan temperaturen nærme sig 20 grader

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere