Stor dag for Esporten: Nyt magasin og pigeliga i Counter Strike

Danmarks første Counter-Strike turnering kun for piger er blevet en realitet på samme dag, hvor Danmarks første fysiske Esportsmagasin også er udkommet.

I hovedstadsområdet har vi allerede en af verdens største esportsturneringer for piger til Copenhagen Games, der i år afholdes i Lokomotivværkstedet i den sydvestlige del af hovedstaden.

Men nu har folkene bag arrangementet også oprettet en decideret Counter-Strike liga kun for piger i det populære computerspil Counter-Strike.

Tilmelding til den nye pigeliga kan ske på esport.dks hjemmeside.

quote Med oprettelsen af pigeligaen tager vi skridtet videre og ser, om vi kan videreudvikle Danmarks største pigeturnering.

Zahid Butt, Arrangør, Copenhagen Games

- Med oprettelsen af pigeligaen tager vi skridtet videre og ser, om vi kan videreudvikle Danmarks største pigeturnering, siger Zahid Butt, der er en af arrangørerne til Copenhagen Games.

- Hvis det lykkedes for os at øge interessen til Counter Strike hos pigerne vil vi helt sikkert også forsøge at skabe nogle endnu mere attraktive fysiske aktiviteter for dem i Nørrebrohallen, hvor vi sidste år oprettede en esportsforening i København.

Foreningen i Nørrebrohallen hedder CPH Esport og på TV 2 Lorry besøgte vi dem i forbindelse med vores søndagsmagasin om Astralis, der er verdens absolut bedste Counter-Strike hold.

Du kan se programmet her.

 

Den nyoprettede pigeliga vil få navnet EMMA CUP og til første sæson vil det være gratis for interesserede hold at tilmelde sig turneringen.

Første fysiske esportsmagasin i Danmark

Samtidig med, at nyheden om en decideret pigeliga i computerspillet Counter-Strike i dag er blevet officiel, så er dagen i dag også den første dag nogensinde, hvor et fysisk esportsmagasin kan erhverves i de danske kiosker.

Udover at være tilsendt til de danske kiosker, så er magasinet også blevet sendt rundt til skoler i hele landet - og så er alle 40.000 trykte eksemplarer tilmed gratis.

Magasinet "Esportsmagasinet" har længe eksisteret i en online udgave, men fra i dag er det altså blevet muligt at få fingrene i et fysisk eksemplar.

I første udgave kan man blandt andet læse hele historien om Astralis og om, hvordan holdet blev verdens største brand indenfor computerspillet Counter-Strike Global Offensive - også kaldet CS:GO.

Derudover vil Esportsmagasinet ifølge sig selv generelt byde på indhold til timevis af underholdning og fordybelse i nogle af de mest interessante emner inden for dansk esport lige nu.

Hvis man ønsker at opleve Counter-Strike på nærmeste hold kan man stadig nå at købe billet til BLAST-turneringen, der afholdes d. 3 november i Royal Arena. Her vil verdens bedste Counter-Strike-hold, danske Astralis, deltage. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

nybyggeri carlsbergbyen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere