Stor aktion i lufthavnen: Politi anholder mistænkelig mand

Tog- og metrodrift til og fra Københavns Lufthavn blev indstillet. Politiet ledte efter mistænkelig mand.

Politiet stoppede togdriften, så manden ikke kunne komme væk fra lufthavnen den vej. Kort tid efter anholdt København Politi manden på perronen. Du kan se flere billeder ved at klikke videre i galleriet. Foto: alarm112danmark.dk

Du kan se flere billeder ved at klikke videre i galleriet. Foto: alarm112danmark.dk

Du kan se flere billeder ved at klikke videre i galleriet. Foto: alarm112danmark.dk

Foto: alarm112danmark.dk

1 af 4

Søndag ved middagstid blev metrodriften til og fra Københavns lufthavn indstillet. Det bekræfter vagthavende ved Københavns Politi Henrik Brix. 

- Vi har fået en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Vi leder efter en mand, der har opholdt sig i terminal 2 og ifølge anmeldelsen haft en utryghedsskabende opførsel, siger vagthavende. 

Politiet stoppede togdriften, så manden ikke kunne komme væk fra lufthavnen den vej. Kort tid efter anholdt København Politi manden på perronen. 

- Vi har anholdt ham på perronen. Nu skal vi have undersøgt hvem manden er, og hvad der præcist er foregået forinden. 

Et vidne fortæller til TV 2 Lorry, at der var en større politiaktion i gang i lufthavnen. Manden blev anholdt liggende på jorden, mens de stående betjente omkring sig havde trukket pistolerne. 

01:33 Luk video

Læs også 14-årig tog bil og kørte galt i Nordsjælland

Henrik Brix kan ikke sige præcist, hvad der er foregået i lufthavnsterminalen. Men anmeldelserne lød på, at manden havde fremvist en pistollignende genstand. 

- Nogen har følt sig utrygge ved manden. De har på den ene eller anden måde været i kontakt med ham, hvor han har fremvist en pistollignende genstand. Derefter tager de fat i vagterne, som så har tilkaldt os, lyder det fra Henrik Brix, der forklarer, at han lige nu er ved at finde ud af, hvad der mere nøjagtigt er hændt. 

Henrik Brix oplyser, at der ikke er fundet våben på den anholdt. 

- Det eneste vi har fundet på ham er denne her lighter, som er udformet som en pistol. jeg ved ikke, hvorfor han har haft den fremme. Der er jo rygeforbud i lufthavnen. 

- Mig bekendt har han ikke truet nogen. Vi er ved at finde ud af, hvad der er sket præcist. 

Læs også 21-årig ramt af skud på værested for unge i Ishøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik