Stofrum og pissoir: Er det her Københavns værste gyde?

Hashsalg, opkast og en konstant stank af urin. Lokale beboere er stærkt utilfredse med livet i deres gyde.

- Hver eneste torsdag, fredag og lørdag ender man med at skulle danse over en kæmpe pøl af pis.

Den malende beskrivelse kommer fra Alexander Malykke, der bor på Nørrebrogade. Helt præcis har han adresse på Nørrebrogade 182, der er mere end almindeligt plaget af aften- og nattelivet i området.

quote Det er efterhånden blevet en cykelparkering og et pissoir for de fleste af dem, der går i byen her på Nørrebrogade.

Alexander Malykke, 

Som videoen herover tydeligt illustrerer, bliver porten til nummer 182 i stort omfang brugt som kombineret stofrum og pissoir i weekenderne.

- Det bliver brugt som et sted, hvor man kan tage sine ting, fordi det ligger så godt skjult, siger Alexander Malykke til TV 2 Lorry.  

Gydens skæbne har en række konsekvenser for beboerne i Andelsforeningen A/B Nørrebrogade 182. Der er tit opkast ved dørtelefonen. Folks cykler ligger ofte hulter til bulter. Ja, og så er der jo lugten af urin.

- Det er efterhånden blevet en cykelparkering og et pissoir for de fleste af dem, der går i byen her på Nørrebrogade, konstaterer Alexander Malykke.

Situationen i gyden er et emne, der tit er blevet vendt på generalforsamlinger i andelsforeningen, og et opslag i opgangen anbefaler, at man ringer til politiet, hvis man ser noget upassende.

Andelsforeningen bruger desuden mange penge på at fjerne graffiti, og ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er det velkendt, at porten også benyttes til hashsalg.

Når det er mørkt, er porten her ved Nørrebrogade 182 et yndet sted at tage stoffer, tisse og kaste op. 
Når det er mørkt, er porten her ved Nørrebrogade 182 et yndet sted at tage stoffer, tisse og kaste op. 

For Alexander Malykke er lugten og larmen blevet en vane.

- Jeg har boet her i tre år, og det har været sådan her lige fra starten. Jeg fik hurtigt at vide, at det var sådan, siger han og fortsætter: 

- Det er jo en af de ting, der er ved at bo i København. Der er diskoteker og barer, og der kommer en masse gæster, som går ud på gaden og er larmende og pisser rundt omkring.

Flere af de andre beboere i andelsforeningen er dog mere generede af situationen. De videoer, der er klippet sammen, i denne artikel er således optaget af en anden beboer, der er træt af udviklingen i området.

'Selvfølgelig er det Nørrebro, og det er vel, hvad man kunne forvente, men det er altså blevet værre i takt med politiets manglende synlighed på gaden', skriver beboeren i en mail til TV 2 Lorry. 

Københavns Politi bekræfter overfor TV 2 Lorry, at der er et problem i porten, og at politiet er opmærksom på det.

Her kan du se et indslag om gyden - og høre, hvad politiet har at sige om problemet.