Stjernestøv over Magasin: Mød verdenskendt supermodel

Hun er en af tidens bedst betalte supermodeller - og på lørdag lægger hun vejen forbi Magasin i København.

35 millioner følger med på Instagram, når supermodellen Gigi Hadid poster billeder fra sine tropeferier eller selfies med Kardashian-søsteren Kendall Jenner.

Men på lørdag får fans mulighed for at opleve hende live, når hun gæster Magasins stueetage kl. 15.30.

- Der har Gigis fans mulighed for at møde hende. Vi forventer, at hun vil være her omkring 20-30 minutter på en særlig pop up-scene, som er lavet til formålet, fortæller brandmanager i Magasin, Britta Luplau, til TV2 Lorry. 

Magasin har allerede oplevet en stor interesse på deres sociale medier. 

- Der er selvfølgelig en hype omkring Gigi. Hun er en international topmodel, så jeg vil tro, der kommer rigtig mange for at møde hende, siger Britta Luplau.

Supermodellen besøger Magasin i forbindelse med lanceringen af hendes tredje kollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger. 

Man kan stille sig i kø fra klokken 14, og Tommy Hilfigers pop up-scene er placeret strategisk mod udgangen til Kongens Nytorv, så der er plads til de mange fans, uden at det går ud over stormagasinets øvrige lørdagshandlende. 

22 år og stor succes

22-årige Gigi Hadid havde sit første modeljob som toårig og er blevet et stort navn i modeverdenen. Hun har været på forsiden af flere prominente magasiner, blandt andet det franske Vogue, og har været på podiet for både Marc Jacobs, Chanel, Balmain og Miu Miu. Og så kan hun altså også tilføje meddesigner for Tommy Hilfiger på CV'et.

Gigi Hadid er kæreste med One Direction-stjernen Zayn Malik og datter af Yolanda Hadid, der har været en del af castet til den populære realityserie ‘The Real Housewives of Beverly Hills’.

Egentlig hedder hun Jelena Noura Hadid, og hun voksede op i Malibu i Californien. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere