Sporarbejdet mellem Valby og København H forlænges

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Siden Store Bededag har Banedanmark gennemført noget af den planlagte sporarbejde på strækningen Valby København H for at undgå nedbrud på skinnerne i fremtiden.

Vi beklager de ekstra gener overfor passagererne, og vi arbejder på højtryk så vi kan køre efter den normale køreplan fra tirsdag morgen.

Jens Ole Kaslund, projektdirektør i Banedanmark

Nu forsinkes sporarbejdet et døgn til tirsdag morgen, oplyser Banedanmark.

 - Der har for eksempel været problemer med at få skærver ind og nogle sveller som skulle omplaceres. Kombineret med en række andre mindre udfordringer, har det ikke været muligt for at os at indhente forsinkelsen, siger Jens Ole Kaslund, projektdirektør i Banedanmark i en pressemeddelelse.

- Vi beklager de ekstra gener overfor passagererne, og vi arbejder på højtryk så vi kan køre efter den normale køreplan fra tirsdag morgen, siger han.

På grund af det forsinkede sporarbejde kører S-togene efter en ændret køreplan mandag den 29. maj. Det anbefales derfor, at man tjekker Rejseplanen og holder sig opdateret på dsb.dk.

Der kører færre S-tog end normalt og derfor kommer pladsen til at være trang.

Sådan kører s-togene fra mandag morgen:

 - Linje A kører mellem Køge og Farum hvert 10. minut.
- Linje B kører mellem Høje Taastrup og København H hvert 20. minut og igen mellem København H og Hillerød hvert 10. minut. Linje B er desuden eneste S-tog mellem Valby og København H.
- Linje C kører mellem Frederikssund og Valby hvert 10. minut. Kunderne, der skal længere end Valby, kan med fordel skifte til metroen i Vanløse.
- Linje F kører mellem Ny Ellebjerg og Klampenborg hvert 10. minut.
- Linje Bx, E og H er aflyste. DSB indsætter de overskydende vogne på de resterende linjer, men pladsen kommer under alle omstændigheder til at være trang, fordi der kører færre S-tog end normalt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik