Solbakken efter sejr: Vi skal undgå flere svipsere

Ståle Solbakken glæder sig over forspringet i toppen af Alka Superligaen og tror på guld, hvis holdet kan undgå svipsere.

FC København vandt søndag eftermiddag topkampen mod Sønderjyske med 1-0 i Alka Superligaen.

Sejren kom i hus efter et 0-2-nederlag i forrige runde til FC Nordsjælland, og FC København-træner Ståle Solbakken arbejder hårdt på at undgå et lignende kollaps som i Farum.

- Det var meget pinligt, hvad jeg så i Nordsjælland. Jeg var sur over kampen mod FCN i ti dage. Det var jeg virkelig. Det var godt, vi fik taget revanche fra den.

- Jeg ved, vi kommer til at tabe fodboldkampe, men ikke på den måde, som var med et fuldstændig mentalt kollaps, fysisk udmattelse og taktisk hjernedødt. Alt gik galt i den kamp, siger Ståle Solbakken.

FC København fører med sejren over Sønderjyske med ni point ned til AaB og Sønderjyske, og Solbakken er derfor optimistisk i forhold til at holde hele vejen hjem.

- Forspringet er en dejlig følelse. Det kan stadig gå galt, men vi er i en virkelig god situation. Det er muligt, vi kommer til at tabe flere kampe i sæsonen, men ikke på den måde som mod FCN. Det er det, som er pointen.

- Jeg holder dem til ilden hver dag, det er mit job, og vi har gjort det godt længe, men det gik tydeligt dårligt i Nordsjælland, siger nordmanden.

FC København skal i næste runde møde Randers FC på udebane og spiller inden da første semifinalekamp i DBU Pokalen mod Brøndby.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere