Socialdemokrat kræver minister på banen i bande-sag

Den berygtede bande Loyal To Familia har sat sig på området omkring Sigynsgade på Nørrebro i København. Nu vil S have justitsministeren til at handle.

Michael Hansen, er formand for den lokale ejerforening på Sigynsgade, og han er en af dem, der har fortalt om, hvordan LTF har sat sig på hele området. Foto: Jens Jacob Juulsager

Hærværk, bilræs, trusler og narkosalg. Hårdt plagede beboere omkring Sigynsgade på Nørrebro i København har gennem de seneste dage fortalt om, hvor stort et pres, de lever under, fordi banden Loyal To Familia har sat sig godt og grundigt på området. Politiet har signaleret, at de er til stede i området - men problemerne fortsætter. Nu vil Socialdemokraterne have justitsministeren til at gribe ind.

-Det er mig bekendt første gang at vi ser en hel gade der er kontrolleret af en bande til stor gene for beboerne, og derfor handler det om at få stoppet LTF nu, inden de sætter sig på flere gader og områder i byen, meddeler medlem af Folketinget, Lars Aslan Rasmussen i en pressemeddelelse.

Læs også Berygtet bande skaber utryghed omkring Krakas Plads

Han bebuder, at han vil rejse sagen over for justitsminister Søren Pape Poulsen (Kons.).

Vi må kræve, at der er de nødvendige politiressourcer

Lars Aslan Rasmussen

-Vi må kræve at der er de nødvendige politiressourcer, da det her ikke er et københavnerproblem, men derimod hele Danmarks problem. Vi ser at en bande nu reelt styrer et område, og det skal stoppes da beboerne ellers må flytte fra området, hvilket er helt urimeligt. lyder det fra Lars Aslan Rasmussen.

 

Lars Aslan Rasmussen går nu til justitsministeren i sagen om LTFs dominans på Nørrebro. Foto: TV 2 Lorry - arkiv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik