Smelteost og sprødt brød: Kom til DM i toast

I weekenden afholdes der DM i toast i København - og du kan komme med.

I weekenden afholdes der DM i toast Foto: Lars Møller / Scanpix

Alle kender til den klassiske toast. Det lækre sprøde og varme som går fantastisk sammen med det kolde og bløde marmelade.

Men vidste du, at der er mange flere måder, man kan lave toast brød på?

Det kan ses til den nye begivenhed DM i toast,  som finder sted hos Fætter Fætter på Griffenfeldsgade 17 på Nørrebro i København.

Fætter Fætter åbnede en toastbar i 2015, der satte lave priser for gourmettoast, hvilket satte toast på madkortet i København.

Arla har arrangeret en stor konkurrence for toasteksperter, som har lyst til at vise deres talent indenfor toastkreation.

Under konkurrencen skal man kreere tre forskellige slags toast; ’klassikeren’, ’den eksperimenterende toast’ og ’dessertost’.

Alle toasts skal skabes foran et publikum og et dommerpanel.

Dommerpanelet vil bestå af Mik Frikke Grundahl, Peter Trillingsgaard fra Fætter Fætter og Mikkel Marchall, der er tidligere køkkenchef og nu bagmand for Danmarks største kokkekonkurrence "Sol over Gudhjem".

Desuden er  madjournalist Mikkel Bækgaard og en repræsentant fra Arla, som står bag hele showet, også med i dommerpanelet.

Tror du, at du har de bedste smagsløg? Så mød op til DM i toast imorgen den 2. september. Her er alle er velkomne til at kigge forbi, ligesom man som publikum kan stemme på sin ynglings gourmettoast.

Hvis det ikke rigtig fanger dig, er der stadigvæk god grund til at møde op. Ved arrangementet er der nemlig  også drinks til de tørstige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik