Skyderi var vold og trusler

En person var i går aften udsat for vold og trusler i en lejlighed på Frederiksberg, men der var ikke nogen skudepisode, siger Københavns politi.

01:00

Foto: Local Eyes

1 af 2

Politiet rykkede sent onsdag aften talstærkt ud til krydset ved Borups Allé og Nordre Fasanvej på Nørrebro i København, da der i første omgang var forlydender om, at der var blevet affyret skud.

Ifølge Youssef Lharraki, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, var der dog tale om en misforståelse.

- Vi får en anmeldelse dernede fra, om at to forurettede har søgt tilflugt ved en 7-Eleven. Til at starte med går det ud på, at de skulle være blevet beskudt, og derfor rykker vi talstærkt ud til stedet, siger Youssef Lharraki.

Tidligere på aftenen havde politiet afspærret Jagtvej på Nørrebro i København, efter at en mand var blevet skudt i benet. Men anmeldelsen på Frederiksberg, drejede sig om vold.

Om sagen på Frederiksberg, siger Youssef Lharraki:

- Det viser sig så, at der er sket en misforståelse. Der har været et skænderi oppe i en nærliggende lejlighed, hvor én er blevet udsat for vold og er blevet truet med en pistollignende genstand.

Der skulle dog ikke være blevet affyret nogen skud i forbindelse med episoden.

Politiet har anholdt en 31-årig mand, som de hentede oppe i lejligheden, hvor volden og truslerne fandt sted og har her til morgen ikke nogle kommentarer til sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik