Skyderi: Politi afspærrer flere gader på Nørrebro

Nørrebrogade og Hillerøde er afspærret torsdag morgen - det betyder også at busruterne 5C og 350S på Nørrebro omlagt.

Opdatering: Politiet har 09.00 fjernet afspærringerne på Nørrebro. 

Oprindelig artikel: Torsdag morgen har Københavns Politi helt eller deltvist afspærret flere gader på Nørrebro. Det drejer sig om et stykke af Nørrebrogade, Hillerødgade, Krogerupgade, Hillerødgade, Esromgade, Ole Jørgensens Gade samt nogle enkelte sidegader, oplyser politiet. 

Politiet ville tidligere på morgenen ikke oplyse, hvad der var sket, men udtalte, at man efterforskede et kriminelt forhold. Men på twitter, oplyser politiet nu, at det skyldes et skyderi. 

Københavns Politi vil på nuværende tidspunkt ikke sige mere. Derfor er det endnu uvist, om nogen er blevet ramt og om politiet har foretaget anholdelser. Der blivet afholdt et pressemøde om nattens hændelse klokken 9.15. TV 2 Lorry streamer pressemøde live på vores Facebookside. 

Artiklen forsætter efter billedet

 
 
Foto: Bax Lindhardt / Scanpix

Busser omlægges akut

Afspærringen betyder at hverken gående, cyklister, biler eller busser kan krydse Nørrebrogade omkring Hillerødgade og Den Røde Plads - og ej heller køre af Hillerødgade. 

Movia oplyser, at linje 5C og 350S er akut omlagt i begge retninger mellem Nørrebro Station og Nørrebros Runddel. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Nørrebrohallen og Stefansgade.

Linje 5C og 350S kører i stedet ad Lundtoftegade - Borups Allé - Jagtvej - og man kan benytte stoppesteder på den ændrede rute. Varigheden for omlægningen er ukendt. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere