Skyderi: Politi afspærrer flere gader på Nørrebro

Nørrebrogade og Hillerøde er afspærret torsdag morgen - det betyder også at busruterne 5C og 350S på Nørrebro omlagt.

Foto: Bax Lindhardt / Scanpix

Foto: Bax Lindhardt / Scanpix

1 af 2

Opdatering: Politiet har 09.00 fjernet afspærringerne på Nørrebro. 

Læs også Skud mod tre tilfældige på Nørrebro: Kvinde ramt

Oprindelig artikel: Torsdag morgen har Københavns Politi helt eller deltvist afspærret flere gader på Nørrebro. Det drejer sig om et stykke af Nørrebrogade, Hillerødgade, Krogerupgade, Hillerødgade, Esromgade, Ole Jørgensens Gade samt nogle enkelte sidegader, oplyser politiet. 

Politiet ville tidligere på morgenen ikke oplyse, hvad der var sket, men udtalte, at man efterforskede et kriminelt forhold. Men på twitter, oplyser politiet nu, at det skyldes et skyderi. 

Læs også Hjemmelavede skilte hjalp politiets fotovogn

Københavns Politi vil på nuværende tidspunkt ikke sige mere. Derfor er det endnu uvist, om nogen er blevet ramt og om politiet har foretaget anholdelser. Der blivet afholdt et pressemøde om nattens hændelse klokken 9.15. TV 2 Lorry streamer pressemøde live på vores Facebookside. 

Artiklen forsætter efter billedet

  Foto: Bax Lindhardt / Scanpix

Busser omlægges akut

Afspærringen betyder at hverken gående, cyklister, biler eller busser kan krydse Nørrebrogade omkring Hillerødgade og Den Røde Plads - og ej heller køre af Hillerødgade. 

Movia oplyser, at linje 5C og 350S er akut omlagt i begge retninger mellem Nørrebro Station og Nørrebros Runddel. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Nørrebrohallen og Stefansgade.

Linje 5C og 350S kører i stedet ad Lundtoftegade - Borups Allé - Jagtvej - og man kan benytte stoppesteder på den ændrede rute. Varigheden for omlægningen er ukendt. 

00:20

Foto: TV 2 Lorry / Local Eyes

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik