Skuespiller ser dødsangst i øjnene: Lader sig levende begrave

I forbindelse med en forestilling og netop dødsangst ser skuespiller Peter Flyvholm sin frygt i øjnene og lader sig begrave levende.

Foto: Sort/Hvid - Karoline Lieberkind

Det kan være meget hyggeligt at overnatte i en skov, hvis man på telttur med sine venner eller familie - men hvis man gør det helt alene, mens man er levende begravet, er det et helt andet scenarie.

Ikke desto mindre er det, hvad skuespilleren Peter Flyvholm fra teaterkollektivet Cheer Extreme har tænkt sig at gøre.

- Det værste bliver den mærkelige følelse af at begynde at grave sin egen grav, siger Peter Flyvholm.

Årsagen til, at skuespilleren kaster sig ud i den noget atypiske overnatningsmulighed, er, at han sammen med tre andre skuespillere medvirker i teaterforestillingen 'Dødsangst i galop', der kan opleves på Teateret Sort/Hvid, der ligger i Kødbyen på den københavnske Bydel Vesterbro.

Fælles for alle skuespillerne i forestillingen er, at de alle lider af dødsangst, og i forestillingen vil de fortælle deres egne personlige historier - og det er derfor, at Peter Flyvholm på forhånd vil imødekomme sin dødsangst og lade sig levende begrave i en skov.

- Det værste bliver ikke de mange timer under jorden, hvor man kan mærke dyrene kravle rundt på kroppen. Det værste bliver tiden op til, hvor jeg kommer kontakt med en næsten historisk uhygge, siger Peter Flyvholm.

Foregår i skoven

Noget atypisk for teaterforestillingen Dødsangst i galop, så foregår den også i selvsamme skov, hvor Peter Flyvholm på forhånd vil lade sig begrave.

Det vil sige, at gæsterne skal møde op som normalt på teatrets adresse. Men i stedet for at sætte sig tilrette i teatersæderne, vil de blive samlet op af en bus og kørt ud i en hemmelig skov i hovedstadsområdet. Det er så ude i selve skoven, at gyserforestillingen bliver fremført. 

- Det er første gang, vi har den her form for forestilling, så det bliver ekstremt spændende, siger salgs- og kommunikationsansvarlig hos teater Sort/Hvid Maja Vadum Larsen til TV 2 Lorry.

Forestillingen har præmiere på torsdag d. 24 august og spiller frem til d. 14 september.

OBS: Ifølge teatret kan billetten - ligesom døden - ikke returneres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?