Skolelæreren Michael vandt drag show i Vega: Jeg vil inspirere de unge

Michael fra Amager er drag queen i sin fritid. Og så er han hovedpersonen i første afsnit af TV 2 Lorrys nye serie 'Jeg tør at være mig'.

Michael går på lærerseminariet, men i fritiden er han dragqueen ”Mizz Privileze” med højt hår, solid make up og farverige kjoler. Og netop det at han leger med sin identitet, mener han, at han kan bruge i sit arbejde med eleverne.

- Det er rigtig godt for eleverne, hvis vi som lærere tør være os selv. Så giver vi dem mulighed for, at få en masse forskellige personligheder de kan spejle sig i og få nogle rollemodeller, fortæller Michael.

Michael er hovedpersonen i første afsnit af TV 2 Lorrys serie ”Jeg tør at være mig”, som handler om at turde bryde med normerne. Vi stiller spørgsmålet, hvad er egentlig normalt? Og er det unormalt, hvis det føles rigtigt og normalt?

Serien kan ses her eller findes på TV 2 Lorrys YouTube-kanal.

Jeg tør at være mig

I serien kan du også møde Iben, der er en af få kvindelige piloter, Kenny der en af få mandlige sygeplejersker og Maria, som har droppet sit job som sosu-assistent og er sprunget ud som rapper.

For Michael har det været helt rigtigt at kaste sig ud i drag-miljøet. Han har fået meget positiv respons, men må også finde sig i en del hate.

- Jeg har fået en masse negative kommentarer især på min Instagram er jeg blevet angrebet af russiske trolde, der bare fortæller hvor forfærdelig jeg er og at jeg bare skal dø. Og der er sådan nogle pigegrupper i USA, de har sendt mig alle mulige bibelcitater og det er jo meget skønt lige at få læst op på det… Men det gør mig egentlig ikke noget, fortæller Michael.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Klummetegning fly

Er ferien vigtigere end jeres nye baby?

Ilse Jacobsen

Gummistøvle-dronningen Ilse Jacobsen er død

Vaskemaskine

Hvad sparer man egentlig ved at vaske, når strømmen er billigst?

Daniel og familien på båd

For fem år siden tog Daniel og familien en stor beslutning: ”En helt anden slags frihed”


København


Forsiden lige nu

Se flere