Sigtet for at ville sætte ild til udlændingestyrelsen

En 35-årig mand er varetægtsfængslet i 13 dage sigtet for at ville sætte ild til Udlændingestyrelsen.

Den 35-årige var stærkt utilfreds med Udlændingestyrelsens lange sagsbehandlingstid. Derfor bad han om at tale med chefen i styrelsen. Men da en vagt nægtede ham adgang og bad ham vente udenfor, blev han så sur, at han gik til den nærmeste tankstation og købte benzin.

Han gik tilbage til styrelsen og fortalte en anden mand, at han skulle sige til vagten, at han ville sætte ild til sig selv, hvis ikke chefen ville se ham. 

Kort efter dukkede politiet op og anholdt manden, og her til eftermiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København. Han er nu varetægtsfængslet sigtet for at ville sætte ild til Udlændingestyrelsen. 

Den 35-årige har erkendt, at han var dukket op med benzin og lighter, men forklarer, at han ville sætte ild til sig selv og ikke styrelsen. 

Det er et år og syv måneder siden, han ansøgte om at få familiesammenføring med sin kone og sine tre børn. Kort inden, han tog ind til styrelsen, havde han fået brev om, at styrelsen endnu ikke havde haft mulighed for at tage stilling til hans ansøgning. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere