Sidste glimt af Dorte: Fanget af naboens videoovervågning

Den massive eftersøgning af forsvundne Dorte Larsen fortsætter på fjerde døgn.

Dorte Larsen, der er mor til tre, har været sporløst forsvundet siden fredag formiddag, hvor hun forlod hjemmet på Gemmas Alle i Kastrup omkring klokken 10.23.

Claus Larsen, hendes ægtemand gennem knap 25 år, fortalte nytårsaftensdag til TV 2 Lorry, at hun blot skulle ud og trække lidt luft. Siden da har ingen set hende.

Bortset fra naboens overvågningskamera, som har fanget det indtil videre sidste glimt af 45-årige Dorte Larsen, hvor hun ses gå forbi naboen. En video som Claus Larsen selv har valgt at dele, så man også kan se, hvilket tøj hun havde på, da hun forsvandt.

Leder i kolonihaver og langs havnekanter

 - Det er fuldstændig uvirkeligt for vores kærlige familie. Jeg kunne forstå det her, hvis man tænkte, at hun også havde et lorteliv, men vi har levet lykkeligt sammen i snart 25 år og har tre dejlige børn, sagde Claus Larsen søndag til TV 2 Lorry.

Her ses Dorte Larsen gå forbi naboens hus fredag klokken 10.23. Hun er ikke set siden.
Her ses Dorte Larsen gå forbi naboens hus fredag klokken 10.23. Hun er ikke set siden.
Foto: Privat

Sammen med 200 frivillige har han ledt overalt på Amager de seneste dage, hvor man har været forbi Kalvebod Brygge, Amager Fælled, Vestamager og Kongelunden, som politiet også har overfløjet.

Mandag fortsætter flere frivillige eftersøgningen i flere kolonihave-områder og langs havnekanterne, hvor hun frygtes at kunne ligge.

- Det er mange dage uden livstegn fra hende. Men man er også nødt til at være lidt realistisk, og det kunne jeg godt frygte lidt. Men det er bare så uvirkeligt og utænkeligt for hende. Så skal det være slået helt klik. Det fatter jeg slet ikke. Eller også er der noget, jeg ikke har vidst, siger Claus Larsen nytårsdag til Ekstra Bladet og tilføjer, at hustruen hader vand.

Gik uden telefon og pung

Dorte Larsen har mørkt hår og er 164 centimeter høj. Hun var iført en sort jakke af mærket Tommy Hilfiger med pelskant på hætten, da hun forsvandt. Hun havde ingen hue på og har heller ikke medbragt hverken telefon eller pung, oplyser ægtemanden. Hun efterlod til gengæld en besked.

- Hun har lagt en seddel på bordet til vores børn, om at nøglen var lagt til dem. Alt tyder på, at hun ville komme tilbage igen, siger han til TV 2 Lorry.

Dorte Larsen har ifølge Claus Larsen aldrig været forsvundet før, men han oplyser, at hun både har familie i Hillerød og på Bornholm, hvorfor folk gerne må være opmærksomme i disse områder.

Han tilføjer, at hun er ryger, og at der derfor er en reel mulighed for at hun kan komme forbi kiosker, tankstationer eller andre steder, som sælger cigaretter.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten på Frederiksberg

23-årig snød ældre for millioner - nu har han fået sin straf

20210126-153300-L-1920x1280we

playBrandvæsen kommer med advarsel efter flere alvorlige brande

hvidovre

43-årig mand savnes efter sejltur ud for Hvidovre

625680-311

playMand knivsåret efter slagsmål med flere personer

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere