Se den glade Distortion-video: Sådan fester gymnasieeleverne

Distortion fortsætter i dag på Refshaleøen, hvor TV 2 Lorrys unge reportere er med for at snakke med de unge og fange de festlige øjeblikke.

01:43

TV 2 Lorry har haft fire unge på gaden for at følge den enorme gadefest i "unge-højde".

Glade mennesker, dans og musik og våde varer til ganen, naturligvis.

Jo, der var gang i den, da gadefesten Distortion torsdag fortsatte på Vesterbro efter den første fest på Nørrebro.

I den anledning udstyrede TV 2 Lorry fire gymnasieelever med mikrofon og kamera-kvinde, så de kunne måle temperaturen blandt de mange jævnaldrende, der deltog i festen. Indslaget kan du se herover i videoafspilleren.

- Det sjove er, at der er så mange mennesker, der er så meget hygge, og der er så meget kultur. Der er alting, siger en ung mand til vores unge reporter, Elvira Hebel.

Læs også Overraskelse: Gulddreng gik på scenen til Distortion

Mange gymnasielever er netop nu travlt optagede af eksamen disse dage, men flere giver alligevel udtryk for, at de ser Distortion som et glimrende afbræk fra læseferien til at hygge sig lidt med vennerne.

- I den hårde eksamens-periode, synes jeg virkelig, det her kan løsne op for nerverne og føre til den gode karakter, siger en af de unge, der bliver interviewet.

I dag fortsætter Distortion på Refshaleøen, og her står vores unge hold igen klar til at rapportere fra de festlige løjer, som du kan se i nyhedsudsendelsen klokken 19.30 eller på vore hjemmeside senere i aften.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?