Se debatten: Tusindvis af menneskehandlede i København

Hvad gør vi for at hjælpe de handlede kvinder i de københavnske gader? Det blev endevendt i debatten "Menneskehandel, Hva' nu?"

41:55

Her kan du se hele debatten.

Antallet af registrerede handlede kvinder vokser, og det er især i København, de lever deres skyggetilværelse i skjul for myndighederne.  

Ud af de 597 personer, der i perioden 2007 til oktober 2016 er vurderet til at være ofre for menneskehandel, er næsten halvdelen fra Nigeria.

Deltag i debatten

På TV2 Lorrys Facebook-side, kan du komme med bud på løsninger og stille spørgsmål til paneldeltagerne.

Første udsendelse i TV2 Lorrys serie "De Usynlige" havde premiere på TV2 Lorrys egen kanal, Lorry+ tirsdag.

Her gav to nigerianske menneskehandlede  kvinder deres personlige beretninger om armod, tvang og voldtægt. Kvinderne skylder deres bagmænd flere hundrede tusinde kroner og bliver mod deres vilje fastholdt i prostitution i frygt for repræsalier.

Men hvad gør vi ved problemet? TV 2 Lorry satte onsdag aften fokus på problemet med debatudsendelsen "Menneskehandel i København - Hva' nu?" for at blive klogere på problematikken og få bud på, hvad der skal til for at stoppe trafikken af handlede kvinder og hjælpe dem, der er ofre for menneskehandel.  

Læs også Ny serie går tæt på de illegale immigranter i København

I TV2 Lorrys debatstudie inviterede vi vicepolitiinspektør, Jens Møller Jensen fra Københavns Politi, der til dagligt arbejder med at opklare sager om menneskehandel og rufferi og Michelle Mildwater, der er stifter af hjælpeorganisationen HopeNow.

Derudover kom to politikere: Liselott Blixt, der er medlem Ligestillingudvalget for Dansk Folkeparti og Sofie Carsten Nielsen, der er udlændingeordfører for Radikale Venstre. 

Mød en af de usynlige, Hope fra Nigeria, her: 

23:24 Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik