Rift om lejligheder: 1080 ansøgte om 56 boliger i Ørestad

Ansøgninger til de nye AlmenBolig+ boliger væltede ind, da KAB fra torsdag til søndag åbnede for interesserede boligsøgende.

- Der er mange om buddet. Vi kunne udleje mange, mange flere af denne type boliger, konstaterer Finn Larsen, centerchef i KAB, der også kan oplyse, at lodtrækningen foretages med deltagelse af en revisor fra Deloitte. 

Parkkvarteret er en AlmenBolig+ afdeling med 56 boliger beliggende i Arenakvarteret i Ørestad.  Boligerne er i størrelsen 86 m2-130 m2 og fordelt i otte kubiske boligblokke på 3 eller 4 etager. 

Det skriver KAB i en pressemeddelelse. 

Og det er noget de nye lejere virkelig gerne vil have fingrene i. 

- Boligerne er attraktive, fordi de ligger meget centralt og alligevel tæt på naturen. Det virker også, som om det bliver et familievenligt område. Jeg synes, det er en god idé, at beboerne selv skal være aktive. Det skaber sammenhold og et tættere naboskab. Mange andre steder taler naboerne slet ikke sammenk, lyder det fra Soorat Jamshidi , der er en af ansøgerne. 

Priserne på det nye boliger ligger mellem 6.919 til 10.004 kroner uden vand, varme, strøm og antennebidrag. 

De 1080 håbefulde boligsøgende er nu med i lodtrækningen om en bolig i Parkkvarteret i Ørestad. Fristen for at søge en af de nye boliger udløb søndag aften kl. 23.59 og de kan nu afvente et brev fra KAB. 

Boligerne i Parkkvarteret forventes klar til indflytning den 15. juli 2017.