Premiere udskudt: Badehotel-stjerne trækker sig fra Tivoli-forestilling

Forestillingen ”Divaer i Glas” i Tivoli er nu tvunget til at flytte premieren til august 2019.

Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

Tivoli har i disse dage gang i den helt store diva-udskiftning i den kommnede forestilling "Divaer i Glas". 

For noget tid siden måtte Birgitte Hjort Sørensen melde afbud til forestillingen ”Divaer i Glas” i 2018, da hun var gravid.  Hun blev derfor erstattet af Cecilie Stenspil. 

Men efter Cecilie Stenspil nu har meddelt, at hun trækker sig af personlige årsager, giver det nu plads til Birgitte Hjort Sørensen, fordi forestilingen bliver udskudt til august 2019. 

Læs også Caspar spiller JFK: "Virkeligheden overgår fantasien"

- Det er med stor beklagelse, at Cecilie Stenspil af personlige årsager er blevet forhindret i at deltage i ”Divaer i Glas” i 2018. Desværre kan Cecilie heller ikke være med i 2019-opsætningen af forestillingen, da hun i 2019 har option på 2. sæson af den store, internationale produktion, som hun i øjeblikket filmer på New Zealand. Vi håber, at hun får chancen for at optræde i Tivoli i en ny sammenhæng inden alt for længe. siger Cecilie Stenspils manager, Sten Hassing Møller.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse. 

- Jeg er utroligt glad for, jeg nu alligevel får muligheden for at medvirke i ”Divaer i Glas”, og sammen med Caroline og Kaya fortælle historien om alle de formidable kunstnere, der gæstede Glassalen i den gyldne Varieté-periode. Jeg tror, det bliver fantastisk!, siger Birgitte Hjort Sørensen.  Foto: Tivoli

Divaholdet består nu af Kaya Brüel, Caroline Henderson og altså Birgitte Hjort Sørensen.

- Jeg er utroligt glad for, jeg nu alligevel får muligheden for at medvirke i ”Divaer i Glas”, og sammen med Caroline og Kaya fortælle historien om alle de formidable kunstnere, der gæstede Glassalen i den gyldne Varieté-periode. Jeg tror, det bliver fantastisk!, siger Birgitte Hjort Sørensen. 

Læs også Presset Ghita Nørby trækker sig fra stykke

Publikum der har købt billet til forestillingen i 2018 kan enten få refunderet pengene eller få ombyttet billetterne til næste år.

Om ”Divaer i Glas”

I efterkrigstidens København fandt nogle af verdens største sangerinder vej til Tivoli Varietéen, der i de år emmede af stjernestøv med det strålende showbiz-talent Preben Uglebjerg i front. Artister som Josephine Baker, Ella Fitzgerald og Malene Dietrich optrådte i 1960érne på den også i udlandet berømte Tivoli-scene og knyttede under deres ophold alle et særligt bånd til Danmark.
 
Med deres sjælfulde og storslåede kvindestemmer kæmpede de mod problemer relateret til racisme, ligestilling, seksualitet og tro, og i et sammensurium af musikalitet, underholdning og politiske stikpiller fandt de et talerør i Glassalens scene.
 
I sommeren 2019 genoplives Tivoli Varietéens storhedstid med en ny musikforestilling i Glassalen. Der er tale om en moderne kabaret om Tivoli Varietéen fortalt gennem legendariske sangerinder fra hele verden. På scenen vil blandt andre stå Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel, hvor sidstnævnte nu i stedet erstatter Cecilie Stenspil.
 
I ”Divaer i Glas” tages publikum med tilbage til svundne tider, når de tre genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist gennem legendariske kvindeskikkelser som Josephine Baker, Marlene Dietrich og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres hæle på den historiske scene. Forestillingen bindes sammen af den legendariske Tivoli-konferencier og -legende Preben Uglebjerg, der spilles af Carsten Svendsen. 
 
”Divaer i Glas” har urpremiere i Glassalen d. 17. august 2019. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?