Populær københavnsk strand får make-over

Midt i forårshedebølgen: Svanemøllen Strand lukker i morgen - den skal gøres lækker

Stranden ved Svanemøllen skal gøres indbydende og lækker Foto: Københavns Kommune

Er du strandklar? Spørgsmålet stilles igen og igen i alle mulige ugeblade - og så skal læserne ellers i gang med slanke- og skønhedskure, inden de er klar til stranden. Men måske er spørgsmålet snarere, om stranden er klar til gæsterne. En af de mest populære Københavnske strande, Svanemøllen Strand, bliver i morgen onsdag lukket - for den skal have en tiltrængt make-over.

Det oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelelse. Stranden er lige nu præget af store mængder tang, der er drevet ind i vinterens løb, og det skal fjernes. Når det er sket, så skal strandens sand fordeles ligeligt over hele strandarealet for at "stranden kan fremstå frisk og lækker resten af sommeren", som det lyder i pressemeddelelsen fra Københavns Kommune.

Læs også Nu er hornfiske-festen i fuld gang

Arbejdet sker med tunge- og store maskiner, så derfor lukker stranden af sikkerhedsmæssige årsager i tidsrummet 7-16. Stranden vil også være lukket  tirsdag den 15. maj.

Københavns Kommune ved godt, at vejret er fantastisk for tiden - og at rigtig mange gerne vil bruge strandene. Men -  skriver de - arbejdet på Svanemøllen Strand skal udføres.

Læs også Skal du på stranden? Her får du rent badevand og gode faciliteter

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik