Populær burgerkæde vil servere gourmetburgere om natten

De obligatoriske natmads-muligheder som shawarmaen, pizzaen og den hurtige burger bliver udfordret af gourmet-burgerbar.

Den københavnske burgerkæde Cock's & Cows skubber åbningstiderne i weekenden, når de på lørdag åbner en ny burgerbar i Kødbyen i København.

Det skriver Politiken.

Til forskel fra kædens øvrige restauranter vil forretningen i Kødbyen nemlig holde åbent til klokken 1.30 fredag og lørdag.

Dermed får folk i nattelivet mulighed for en anderledes form for natmad, der adskiller sig fra de traditionelle pizzaer, shawarmaer og hvad man ellers hurtigt kan indtage under eller efter byturen.

Hos Cock's & Cows er konceptet ikke, at man lige snupper en hurtig burger med i hånden, men sætter sig ved et bord og spiser med kniv og gaffel.

Cock's & Cows Kødbyen har nemlig også en cocktailbar med en menu, som ifølge Politiken skulle være skræddersyet til klientellet i Kødbyen. Desuden går der rygter om, at der nok kommer et par nattelivstiltag løbende.

De øvrige åbningstider bliver fra 11.30 fredag, lørdag og søndag. Køkkenet holder også åbent ugens andre dage fra 16-21 mandag-torsdag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere