Politiet tror ikke på DSB-medarbejders uskyld

Københavns Politi mener fortsat, at DSB-medarbejderen lyver om overfaldet på Hovedbanegården i fredags. Han bagbandt sig selv med gaffatape.

- Vi har fundet nogle tegn ude på stedet på, at det er sådan, det er foregået. At han simpelthen har bundet en rulle tape fast et sted i toget, og så er han drejet rundt, så han er blevet viklet ind i forskellige etaper, siger han og tilføjer, hvad politiet tror, der kan være baggrunden for den løgn, som manden er anklaget for, siger Vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Jens Møller, til TV 2.

Fredag morgen kl. 04.00 fandt kolleger til DSB-medarbejderen ham bagbundet med gaffa på et område uden for Hovedbanegården i Købehavn.

I første omgang afspærrede og gennemsøgte politiet Hovedbanegården og standsede alt togtrafik i flere timer. Men uden at finde noget mistænkeligt.

- Det kan være forskellige måder at gøre sig interessant på, eller en måde at skaffe sig en tættere relation til sit arbejde, hvis han har opklaret en forbrydelse, siger Jens Møller.

- Vi afhørte jo manden i går(fredag red.), samtidig med at teknikerne arbejder, og der er så flere af de fund, vi gør, der peger på, at der ikke er sammenhæng mellem hans forklaring, og det vi finder derude, siger Jens Møller

Det var en yderst omfattende og dyr eftersøgning politiet iværksatte fredag morgen. Og derfor venter der formentlig også en regning til DSB-medarbejderen, der lige nu er varetægtsfængslet.

- Vi det meget alvorligt. Og da vi så finder ud af, at der ikke er sammenhæng mellem de tekniske ting, vi finder på stedet og så hans forklaring, der er det så, at vi går lidt nærmere ind og kigger på, om det kan være ham selv, siger Jens Møller.

Den DSB-ansatte nægter sig forsat skyldig.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

618113-311

Forsinkelser for S-tog og fjerntog efter uheld ved Valby

Ny Ellebjerg. Olivas Borehoved 06. Foto Metroselskabet

Boremaskiner krydser byen - denne gang over jorden

elbusser københavn frederiksberg

14 buslinjer omlægges til el i 2022 – heriblandt to travle ruter i København

Sne veje

Flere trafikuheld i aftes - pas på isglatte veje her til morgen

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere