Politiet tavs om knytnæve overfald på Bødskov

Købehavns politi vil ikke give offentligheden indblik i, hvordan efterforskningen af overfaldet på politikeren skrider frem. Det ønsker ikke at kommentere sagen i dag,

Tirsdag aften overfaldt en tatoveret mand tidligere justitsminister Morten Bødskov. Overfaldet fandt sted ved et fodboldarrangement på Islands Brygge. 

I dag torsdag ønsker politiet ikke at give offentligheden et indblik i, hvordan efterforskningen skrider frem, herunder om der er foretaget anholdelser. 

- Vi vil ikke kommentere på sagen til nogen i dag. Efterforskerne har taget en beslutning om, at der ikke kommer nogen oplysninger ud, siger Steen Hansen, pressemedarbejder hos Københavns Politi til Ritzau.

Politiet har i stedet valgt at bruge kræfterne på efterforskningen.

Læs også: Politiet efterlyser tatoveret mand

Politiet leder efter en mand på mellem 20 og 30 år med et særligt kendetegn, nemlig en tatovering, der forestiller et jernkors. Korset er også kendt som et malteserkors. Og politiet ønsker ikke at oplyse, hvor mange borgere, der har rettet henvendelse til politiet på baggrund af efterlysningen af den formodede gerningsmand med det særlige kendetegn.

Morten Bødskov har på Facebook fortalt, hvordan han blev opsøgt af sin overfaldsmand, da han sammen med en ven sad og overværede EM-kampen mellem Portugal og Island på en storskærm. Overfaldsmanden spurgte blandt andet Bødskov, om han var tidligere justitsminister og socialdemokrat.

 

Under samtalen rejste manden, der er iført hættetrøje, sig ifølge politikeren pludselig op og slår ham hårdt i tindingen med en knytnæve.

På grund af politiets beslutning om at mørkelægge efterforskningen, har det ikke været muligt at spørge til politiets vurdering af et muligt motiv til overfaldet.

  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik