Politiet søger vidner til knivdrab

Med få minutters mellemrum skete der to blodige knivstikkerier i København. En 19-årig blev dræbt, mens fem andre er sårede.

En ung mand blev nytårsnat dræbt og fem andre blev såret i forbindelse med to knivstikkerier i indre by.

De to alvorlige episoder får nu Københavns Politi til at søge vidner, der har set noget.

Den første anmeldelse tikkede ind hos Københavns Politi Klokken 04.06. Her var to mindre grupper unge mænd stødt ind i hinanden ved Hauser Plads og Kultorvet, og to 20-årige endte med at blive stukket med knive. De er begge uden for livsfare.

Værre gik det få minutter senere, da politiet klokken 04.12 atter fik en anmeldelse om knivstik – denne gang omkring krydset mellem Gothersgade og Borgergade.

Her blev en 19-årig og tre 20-årige mænd stukket med knive. Den 19-årige mistede livet, mens de tre andre er uden for livsfare.

De pårørende til den 19-årige er blevet underrettet, og ifølge politiet er der ingen sammenhæng mellem de to knivstikkerier. På nuværende tidspunkt er der heller ikke noget der tyder på, at knivstikkerierne er banderelateret.

En person anholdt, men ikke sigtet

- Det tyder på at være uoverensstemmelser mellem diskoteksgæster, som udvikler sig og fører til denne tragiske hændelse. Vi er stadig i fuld gang med efterforskningen og vil meget gerne tale med alle, der har været til stede eller ved noget om, hvad der er sket, siger efterforskningsleder, Vicepolitiinspektør Knud Hvass.

Da politiet ankommer til Gothersgade, opfører en person sig mistænksomt og bliver efterfølgende anholdt. Personen er på nuværende tidspunkt ikke sigtet i sagen.

- Det er for tidligt at sige noget nærmere om den persons rolle, det er vi i færd med at få overblik over, siger Knud Hvass.

Har du oplysninger om en af de to sager, kan du henvende sig på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere