Politiet efterlyser rocker efter fund af hash-fabrik på Christiania

Københavns Politi efterlyser en 24-årig rocker, efter man fandt en hash-fabrik på Christiania, der producerede mere end 140.000 joints.

Sådan ser den 24-årige Rasmus Peter Nielsen ud. Han er nu efterlyst af politiet. Foto: Københavns Politi & Scanpix

Den 24-årige, rockerrelaterede, Rasmus Peter Nielsen, er forsvundet efter Københavns Politi slog til mod en joint-fabrik på Christiania den 15. november, oplyser Københavns Politi.

Vi opfordrer selvfølgelig Rasmus Peter Nielsen til at melde sig til politiet. Det er kun et spørgsmål om at udskyde pinen.

Leder af Task Force Pusherstreet Dannie Rise

Her blev produceret 140.000 joints, der skulle sælges på Pusherstreet på Christiania.

Da man fandt fabrikken, anholdte politiet 10 personer, der alle blev varetægtsfængslet. En af de anholdte er en 30-årig mand, der er medlem af Hells Angels Nomads.

Den efterlyste, Rasmus Peter Nielsen, har også forbindelse til Hells Angels, da han sættes i forbindelse med en støttegruppe til Nomads med navnet Asgardians 89.

Læs også Politi: Rockere rullede 140.000 joints på Christiania

Den efterlyste udskyder pinen

Politiet har allerede ledt efter Rasmus Peter Nielsen på forskellige adresser, men uden held. Han er efterlyst, og politiets oplysninger indikerer, at han stadig befinder sig i Danmark – muligvis i Københavnsområdet eller på Sydsjælland, hvor han har familie.

- Både Rasmus Peter Nielsen, hans forsvarer og familie ved godt, at han er efterlyst af politiet, og vi opfordrer selvfølgelig Rasmus Peter Nielsen til at melde sig til politiet. Det er kun et spørgsmål om at udskyde pinen, siger leder af Task Force Pusherstreet, Dannie Rise.

Rasmus Peter Nielsen er 175 cm høj og har brune øjne.

Joint-fabrikken var placeret i et skur på Christianias område, og her har en større gruppe personer under ledelse af personer med tilknytning til Hells Angels og deres støttegruppe AK81 fremstillet de mange joints.

Hvis man har oplysninger om, hvor den efterlyste befinder sig, skal man kontakte Københavns Politi på 114/3314 1448.

  Foto: Københavns Politi

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik