Politiet efterforsker mulig voldtægt på kendt diskotek

Personalet på The Old Irish Pub har ikke observeret noget mistænkeligt.

Mellem klokken tre og fire søndag morgen indløb der en anmeldelse om voldtægt hos Københavns Politi, som skulle være foregået inde på det populære københavnske diskotek The Old Irish Pub, der ligger på Vesterbrogade over for Tivoli.

 
 
Foto: Local Eyes

Det bekræfter efterforskningsleder ved Københavns Politi, Søren Lauritsen.

- Vi er i gang med en efterforskning af en mulig voldtægt, siger han til TV 2 Lorry, og bekræfter samtidigt, at der er tale om en kvindelig anmelder.

Han har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen, men fortæller, at det ikke er unormalt, at de modtager anmeldelser om den type kriminalitet inde på beværtninger og diskoteker.

Ikke kendskab til episoden

Hos The Old Irish har personalet ikke i løbet af natten ikke observeret noget mistænkeligt i forhold til den pågældende sag, men Kasper Toft Jørgensen, der er marketing- og pr-manager hos The Old Irish Pub, siger til TV 2 Lorry, at de har samarbejdet med politiet.

 
 
Foto: Local Eyes

- Vi formoder, at der ikke er sket noget, men vi har naturligvis samarbejdet med politiet i forbindelse med efterforskningen og udleveret alt videomateriale fra i nat.

Derudover understreger han, at der aldrig tidligere har været nogen, som er blevet udsat for lignende ting i deres kæde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere