Politiet beder om hjælp i drabssag - hvem så denne bil?

Sort stationcar kan være afgørende spor i sag om skyderi på Hans Knudsens Plads

Fire personer blev om aftenen den 7. oktober ramt af skud på Hans Knudsens Plads i København. En af dem - en 30-årig mand - mistede livet.

Politiet har tidligere frigivetoplys ninger om det køretøj, gerningsmændene anvendte. Det er en sort stationcar af mærket VW Passat. Bilen blev stjålet en måned tidligere på tankstationen Circle K i Brøndby. 

Københavns Politi vil meget gerne høre fra folk, der har lagt mærke til bilen i den måned, der gik forud for drabet på Hans Knudsens Plads - og frem til da den fundet udbrændt - umiddelbart efter skudepisoden.

Der var to gerningsmænd. Den ene blev siddende på førersædet i bilen, mens passageren steg ud og affyrede mellem 25-30 skud. De flygtede i bilen.

-Derudover vil vi gerne høre fra vidner, der kan have set bilen stå parkeret i kortere eller længere tid oplyser vicepolitiinspektør, Torben Svarrer, Københavns Politi.

Han bemærker, at bilen i den måned, den har været brugsstjålet, med stor sikkerhed har været forsynet med flere forskellige stjålne nummerplader. Under skyderiet på Hans Knudsens Plads, var den forsynet med registreringsnummeret AD25161.

Oplysninger til Københavns politi på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere